Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
01.08.2016 34 min

Jedi iz rib in morskih sadežev

Po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije naj bi ribe uživali enkrat do dvakrat tedensko. Kot ugotavljajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, se Slovenci tega ne držimo, saj to z beljakovinami, nenasičenimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali bogato živilo uživamo precej redkeje. Za okusne recepte, zaradi katerih se bodo ribe in morski sadeži morda pogosteje znašli na našem krožniku, bomo poskrbeli v ponedeljkovem Svetovalnem servisu. Na vaša vprašanja o pripravi rib in morski sadežev bo odgovarjal kuharski mojster Jakob Polajžer. Vabljeni k sodelovanju prek elektronske pošte radioprvi@rtvslo.si ali med oddajo prek telefonske številke 01/475-22-22. Pripravlja Andreja Gradišar.

Po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije naj bi ribe uživali enkrat do dvakrat tedensko. Kot ugotavljajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, se Slovenci tega ne držimo, saj to z beljakovinami, nenasičenimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali bogato živilo uživamo precej redkeje. Za okusne recepte, zaradi katerih se bodo ribe in morski sadeži morda pogosteje znašli na našem krožniku, bomo poskrbeli v ponedeljkovem Svetovalnem servisu. Na vaša vprašanja bo odgovarjal kuharski mojster Jakob Polajžer. Vabljeni k sodelovanju prek elektronske pošte radioprvi@rtvslo.si ali med oddajo prek telefonske številke 01/475-22-22.


Svetovalni servis

4335 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

01.08.2016 34 min

Jedi iz rib in morskih sadežev

Po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije naj bi ribe uživali enkrat do dvakrat tedensko. Kot ugotavljajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, se Slovenci tega ne držimo, saj to z beljakovinami, nenasičenimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali bogato živilo uživamo precej redkeje. Za okusne recepte, zaradi katerih se bodo ribe in morski sadeži morda pogosteje znašli na našem krožniku, bomo poskrbeli v ponedeljkovem Svetovalnem servisu. Na vaša vprašanja o pripravi rib in morski sadežev bo odgovarjal kuharski mojster Jakob Polajžer. Vabljeni k sodelovanju prek elektronske pošte radioprvi@rtvslo.si ali med oddajo prek telefonske številke 01/475-22-22. Pripravlja Andreja Gradišar.

Po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije naj bi ribe uživali enkrat do dvakrat tedensko. Kot ugotavljajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, se Slovenci tega ne držimo, saj to z beljakovinami, nenasičenimi maščobnimi kislinami, vitamini in minerali bogato živilo uživamo precej redkeje. Za okusne recepte, zaradi katerih se bodo ribe in morski sadeži morda pogosteje znašli na našem krožniku, bomo poskrbeli v ponedeljkovem Svetovalnem servisu. Na vaša vprašanja bo odgovarjal kuharski mojster Jakob Polajžer. Vabljeni k sodelovanju prek elektronske pošte radioprvi@rtvslo.si ali med oddajo prek telefonske številke 01/475-22-22.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov