Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Katere jedi so najbolj značilne za idrijsko – cerkljansko območje? V Svetovalnem servisu se bomo pogovarjali o tradicionalnih jedeh, ki so preproste in pripravljene iz sestavin z vrta ali nabranih v naravi. Izvedeli boste, kako pripraviti znamenite Idrijske žlikrofe in s čim vse lahko polnite patičke, ki so posebej značilne za Cerkno. V terenskem studiu v Cerknem bo na vprašanja povezovanja kulinaričnih ponudnikov odgovarjala Polona Kavčič z idrijsko-cerkljanske razvojne agencije, o pripravi žlikrofov in drugih dobrot pa Marta Florjančič, mojstrica izdelave žlikrofov.
4336 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Katere jedi so najbolj značilne za idrijsko – cerkljansko območje? V Svetovalnem servisu se bomo pogovarjali o tradicionalnih jedeh, ki so preproste in pripravljene iz sestavin z vrta ali nabranih v naravi. Izvedeli boste, kako pripraviti znamenite Idrijske žlikrofe in s čim vse lahko polnite patičke, ki so posebej značilne za Cerkno. V terenskem studiu v Cerknem bo na vprašanja povezovanja kulinaričnih ponudnikov odgovarjala Polona Kavčič z idrijsko-cerkljanske razvojne agencije, o pripravi žlikrofov in drugih dobrot pa Marta Florjančič, mojstrica izdelave žlikrofov.
Neveljaven email naslov