Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
17.03.2023 27 min

Sijaj je kazalec, da je bila čokolada pravilno hranjena

Temna, mlečna, bela in rožnata – štiri vrste čokolade poznamo, čeprav bela po mnenju nekaterih zaradi svoje sestave ni čisto prava čokolada. V petkovem Svetovalnem servisu bomo razložili, kako prepoznati kakovostno čokolado, kako izbrati primerno čokolado glede na recept, ki se ga boste lotili, slaščičarski mojster in učitelj praktičnega pouka pri programu Slaščičar na Živilski šoli Biotehničnega izobraževalnega centra Ljubljana Gorazd Potočnik pa zagotovo doda tudi kakšen recept, v katerem bo kot glavna sestavina blestela ta majevsko-azteška dobrina. Pokličite nas ali nam pišite po 8h!


Svetovalni servis

4305 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

17.03.2023 27 min

Sijaj je kazalec, da je bila čokolada pravilno hranjena

Temna, mlečna, bela in rožnata – štiri vrste čokolade poznamo, čeprav bela po mnenju nekaterih zaradi svoje sestave ni čisto prava čokolada. V petkovem Svetovalnem servisu bomo razložili, kako prepoznati kakovostno čokolado, kako izbrati primerno čokolado glede na recept, ki se ga boste lotili, slaščičarski mojster in učitelj praktičnega pouka pri programu Slaščičar na Živilski šoli Biotehničnega izobraževalnega centra Ljubljana Gorazd Potočnik pa zagotovo doda tudi kakšen recept, v katerem bo kot glavna sestavina blestela ta majevsko-azteška dobrina. Pokličite nas ali nam pišite po 8h!

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov