Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
15.11.2024 27 min

Kaki v kulinariki

Kaki odlikuje bogata vsebnost vitaminov in mineralov ter prehranskih vlaknin ob nizki vsebnosti beljakovin in maščob. Kaki pomaga pri razstrupljanju organizma, poživlja presnovo, deluje proti utrujenosti in povečuje odpornost. Kaki je v kulinariki vsestransko uporaben. Uživamo ga lahko v pecivih, z mesom ali ribami. V peki lahko nadomesti jabolko, iz njega pa je mogoče pripraviti marmelado in sladoled. Gostja petkovega svetovalnega servisa bo Polona Hribar, kuharska mojstrica z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

15.11.2024 27 min

Kaki v kulinariki

Kaki odlikuje bogata vsebnost vitaminov in mineralov ter prehranskih vlaknin ob nizki vsebnosti beljakovin in maščob. Kaki pomaga pri razstrupljanju organizma, poživlja presnovo, deluje proti utrujenosti in povečuje odpornost. Kaki je v kulinariki vsestransko uporaben. Uživamo ga lahko v pecivih, z mesom ali ribami. V peki lahko nadomesti jabolko, iz njega pa je mogoče pripraviti marmelado in sladoled. Gostja petkovega svetovalnega servisa bo Polona Hribar, kuharska mojstrica z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov