Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gregor Prebil

Avtomobilnost Slovenci si bolj kot drugi Evropejci želijo imeti svoj avto

10.08.2015

Razvoj na področju prometa in mobilnosti je nujen, če se želimo odzvati na hitro naraščajoče prebivalstvo in s tem povezane spremembe v prometu in mobilnosti, so prepričani slovenski milenijci, ki ...

Avtomobilnost Hekerji napadli še teslo model S

14.08.2015

Iz Tesle Motors so sporočili, da so nadgradili programsko opremo v limuzini model S, s čimer so odpravili varnostne pomanjkljivosti, ki bi hekerjem omogočile, da bi prevzeli nadzor nad vozilom.

Avtomobilnost Umrla ženska, ki je BMW dvignila na vrh

11.08.2015

Pretekli ponedeljek je na svojem domu v Bad Homburgu blizu Frankfurta v 89. letu starosti umrla Johanna Quandt, milijarderka, ki je bila zaslužna, da je podjetje BMW zraslo v največjega proizvajalca ...

Avtomobilnost Mazda napoveduje novega križanca

09.08.2015

Pri Mazdi Motor Corporation bodo septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavili koncept novega križanca, oziroma športnega terenca.

Avtomobilnost VW po prodaji prehitel Toyoto

01.08.2015

Skupina Volkswagen je v prvi polovici leta 2015 prodala največ vozil med vsemi avtomobilskimi družbami in s tem prehitela Toyoto.

Avtomobilnost Sedeži v astri bodo tudi masirali

31.07.2015

Oplovi inženirji so za udobje v novi generaciji astre poskrbeli z ergonomskimi sedeži. Za doplačilo bo kupec dobil wellness sedeže s funkcijo masaže, prezračevanja in nastavitve sedalne površine.

Avtomobilnost Infiniti predstavil Q30, konkurenta audiju A3

27.07.2015

Infiniti je potem, ko je junija uradno objavil, da bo na septembrskem avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavil svoj novi premium model Q30, zdaj na spletu pokazal prve uradne fotografije.

Avtomobilnost Ceste bi utegnili graditi iz reciklirane plastike

29.07.2015

Nizozemsko gradbeno podjetje VolkerWessels je predstavilo revolucionarno zamisel. Ceste bi gradili iz reciklirane plastike.

Avtomobilnost Avtomobilski saloni vplivajo na nakup vozila

30.07.2015

Več kot polovica obiskovalcev avtomobilskih salonov, ki so po ogledu razstave kupili avtomobil, je priznalo, da je imel obisk salona velik vpliv na odločitev za nakup.

Avtomobilnost Škoda predstavila dodatke za varen prevoz psov

28.07.2015

V času odhodov na potovanja, ko številni s seboj na dopust vzamejo tudi psa, so pri Škodi predstavili nekaj praktičnih dodatkov za varen prevoz hišnih ljubljenčkov.

Avtomobilnost Otroku ne dopustite, da je v avtomobilu šef

24.07.2015

Na daljšo pot na dopust se z otrokom odpravite ponoči ali v zgodnjih jutranjih urah. Postanki so obvezni. Otrok prav tako v avtu ne sme imeti glavne besede in mora ves čas vožnje ostati privezan.

Avtomobilnost Polestar v lasti Volva

21.07.2015

Podjetje Volvo Cars je kupilo specialista za predelavo vozil in izdelavo športnih avtomobilskih delov, podjetje Polestar.

Stran 53 od 77
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov