Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi okvare na oddajniški točki Krvavec, ki vpliva na distribucijo radijskih in televizijskih signalov, je na širšem območju moteno oddajanje

Rekreacija

Kako pokuriti odvečno energijo?

Ali ste že videli zdravnike s čezmerno telesno maso? Čeprav so najbolj opremljeni z znanjem o človeški presnovi, ni redko, da so med njimi taki, ki so pri ohranjanju najprimernejše telesne mase precej nebogljeni.

8

Malo zares, malo za hec, predvsem pa je luštno

Tradicionalnega Poli maratona se je letos udeležilo več kot pet tisoč ljubiteljev kolesarstva. Prireditev tako kot vsako leto opozarja na pomen rekreacije in zdravega življenjskega sloga, pri tem pa ne sme manjkati prav druženje.

2

Rugljeva zapuščina ljubiteljskega teka

Ne vem prav dobro, kaj sem delal tistega pomladnega deževnega dne leta 1995 v okolici državnega zbora v Ljubljani. Spomnim pa se začudenosti, ko sem videl, da okoli njega kroži skupina tekačev. Pozneje sem izvedel, da tečejo v podporo dr. Janezu Ruglju.

Rožnik trail tek tudi z denarnimi nagradami

V četrtek, 6. junija, bo pri skakalnicah v Mostecu potekal Rožnik trail 2024, tekaška prireditev s tremi razdaljami. Najdaljša meri 24,4 kilometra, pri čemer bodo tekači naredili 620 višinskih metrov.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov