Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik S koncertnih prizorišč

24.11.2017

Glasbenici sta nastopili na drugem koncertu 55. sezone DPG Koper in hkrati prvem večeru cikla "Amabile z muzejem", ki ga dopolnjujejo predavanja muzejskih kustosov.

Napovednik Morje in mi

24.11.2017

V knjigi Sinja obzorja antropologinja, Nataša Rogelja, opisuje spoznanja o ljudeh, ki živijo in delajo na svojih barkah.

Napovednik V središču

24.11.2017

Tekmovalci iz petih primorskih osnovnih šol so se pred strokovno žirijo dokazovali v pripravi jedi iz repe in v reševanju nalog o pridelavi in predelavi repe. Tam je bila Meta Škvarč.

Napovednik Torklja

24.11.2017

Je strah pred neznanim sploh še mogoče premagati, se v tokratni Torklji sprašuje Andrej Šavko.

Napovednik Na športnih igriščih

24.11.2017

17. krog državnega prvenstva v nogometu prinaša primorski derbi, koprski rokometaši so bili pred tekmo s Poljaki odločni ostati v Evropi.

Napovednik Kmetijska oddaja

24.11.2017

Prihodnji mesec bodo vinogradniki začeli z zimsko rezjo vinske trte. Kaj je pri tem opravilu pomembno, bomo povprašali specialistko za vinogradništvo.

Napovednik Dopoldan in pol

23.11.2017

V Kopru sta Olga in Danilo Žerjal postavila temelje waldorfskega vrtca. Koprčana sta tudi soustanovitelja podobnega vrtca v Ljubljani.Začetnik waldorfske pedagogike je bil dr.

Napovednik Nočni program

22.11.2017

Nekaj minut čez polnoč v koprski studio pride Angelika Vižintin, ki jo na Biokemiji Univerze v Ljubljani čaka le še zagovor magistrske naloge »o sistemih toksin-antitoksin pri cianobakterijah«.

Napovednik Goriška glasbena zgodba

22.11.2017

Posebno mesto je imela tako zaradi izjemnega števila obiskovalcev, ki so tam morebiti našli pravo ljubezen, kot zaradi zvenečih imen popularne glasbe, od Claudia Ville do Boney M. Za vse to sta ...

Napovednik V središču

22.11.2017

Pred jutrišnjo premiero je Tatjana Gregorič k pogovoru povabila Mojco Rusjan iz Renč, ki je članica sestava že tretjo sezono.

Napovednik Evropa osebno

22.11.2017

"Nečista kri" je film, ki govori o odnosu Švedov do švedske avtohtone manjšine Samijev v 30. letih prejšnjega stoletja, ko so ti veljali za neumne in smrdljive pastirje severnih jelenov.

Stran 132 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov