Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Jazz v Hendrixu

18.04.2017

V oddaji Jazz v Hendrixu, ki jo pripravlja Mojca Maljevac, bomo gostili zasedbo NAS3, ki jo sestavljajo kitarist Teo Collori, bobnar David Morgan in klaviaturist Denis Horvat!

Na današnji dan 19. april: Rodil se je ekonomist in publicist Ljubo Sirc

19.04.2015

Babilonci so imeli okoli leta 600 pred našim štetjem že dobro razvit sestav za pisanje števil, tedaj so Hindujci razvili mestni desetiški sestav, ki ga uporabljamo še danes, prazno mesto pa so ...

Napovednik Primorska poje

14.04.2017

Tamara Koren vam bo predstavila revijo v Šempasu, kjer so nastopili pevski sestavi iz Sežane, Pivke, Postojne in Izole ter moška akademska pevska skupina in ženski akademski pevski zbor Pedagoške ...

Napovednik V središču

14.04.2017

O biskal nas bo Klemen Kladnik, humanitarec, aktivist, filantrop in prostovoljec. Klemen, ki je s svojimi 210 cm v preteklosti odigral pomembno vlogo v marsikateri primorski košarkarski ekipi, je

Napovednik Dopoldan in pol

14.04.2017

Gimnazija Nova Gorica pripravlja dobrodelno prireditev, ki jo bodo s pisano paleto glasbenih zvrsti oblikovali dijaki in nekateri njihovi profesorji.

Napovednik Gremo plesat

14.04.2017

Na praznični ponedeljek vam bomo najprej ponudili zgodbo s Cerkniškega, gre za knjigo "Pretekla in današnja govorica", ki je pred kratkim izšla.

Napovednik Sotočja

14.04.2017

Pesnici Milki Hartman je bil posvečen letošnji koncert Koroška poje, ki ga pripravlja Krščanska kulturna zveza iz Celovca. Slišali boste posnetek prvega dela koncerta.

Napovednik V središču

14.04.2017

Tjaši Artnik Knibbe se je po izgubi staršev in brata odpravila na romarsko pot, Jakobovo pot ( El Camino de Santiago). Pot ji podarila načine odpiranje najbolj skritih kotičkov srca in uma.

Napovednik Na športnih igriščih

14.04.2017

Ligaška tekmovanja v igrah z žogo so pred vrhuncem. Gostili bomo Toneta Bariča, ki bo povedal, kako gre rokometašem na 4. Velikonočnem turnirju v Kopru.

Napovednik Primorski kraji in ljudje

14.04.2017

V piranskih cerkvah se skriva izjemno bogastvo kulturne dediščine. Žal je ta premalo znana tako domačinom kot turistom. Zato so se v Društvu prijateljev zakladov sv.

Napovednik Kmetijska oddaja

14.04.2017

Varstvo vinske trte, sadnega drevja, oljk in zelenjave v spomladanskem času je osrednja tema tokratne Kmetijske oddaje, v kateri bomo, ob prazniku, govorili tudi o poti, ki je slovenska posebnost.

Na današnji dan 18. april: Umrl je Albert Einstein

18.04.2015

Jožefinske reforme so močno okrnile položaj cerkve v avstroogrskem cesarstvu, zato je cesar Franc Jožef na današnji dan leta 1850 izpolnil zahteve škofovske konference.

Stran 185 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov