Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Vipavski Križ vabi z izjemno zgodovino in kulinariko

26.07.2020

V osrčju Vipavske doline lahko obiščemo starodavno vasico Vipavski Križ, kjer najdemo starodavno obzidje, samostan in grad. Ta miren kraj zaznamujeta izjemna zgodovina in izvrstna kulinarika. 

Novice TIK Kobarid veča proizvodnjo z novimi čistimi prostori

26.07.2020

Pred dnevi je podjetje TIK iz Kobarida v uporabo sprostilo nov čisti prostor, ki zagotavlja izpolnjevanje strogih zahtev in standardov za proizvodnjo medicinskih pripomočkov.

Zgodbe Ujemi utrip narave!

26.07.2020

Domačini na Trnovski in Banjški planoti so se turistično povezali in z geslom Ujemi utrip narave obiskovalce vabijo, da si Planoto ogledajo z električnimi kolesi, peš ali s konji.

Zgodbe Marija Mahne: "Pustite birokracijo, ustvarjate skupaj z otroki!"

25.07.2020

Upokojena učiteljica in ravnateljica Marija Mahne je ena od pionirjev široko zasnovanih taborov za nadarjene učence, dijake in študente. V času počitnic smo se z njo pogovarjali o nadarjenih in nadarjenosti.

Novice Kakšna je vizija razvoja Narodnega doma?

25.07.2020

Slovenski raziskovalni inštitut iz Trsta je sinoči predstavil izhodišča za pripravo vizije razvoja Narodnega doma v Trstu.

Zgodbe Tomovski: "Ob nedeljah naj delajo tisti, ki želijo"

24.07.2020

Koprski trgovci so se povezali v zavod, prek katerega usklajeno sprejemajo odločitve in ukrepe na področju poslovanja. Čas koronakrize in razprave o poslovanju trgovin v nedeljo so odlična priložnost za pogovor z direktorjem Zavoda Otok Davidom Tomovskim.

Zgodbe Domačin iz vasi pri Ajdovščini podaril 8 ton krompirja

24.07.2020

Zaradi posledic epidemije so mnogi v finančni stiski. Za eno največjih donacij hrane v zadnjih letih je poskrbel Peter Lemut iz Kožmanov v Občini Ajdovščina.

Novice Slovenski gasilci na dobrem glasu tudi v tujini

23.07.2020

Po izredno sušnem spomladanskem obdobju in razglašeni požarni ogroženosti je poletje gasilcem na Primorskem bolj naklonjeno.

Šport Camoranesi: "V Sežani mi je lepo!"

23.07.2020

Januarja so v Sežani poskrbeli za pravo »bombo,« ko so za trenerja angažirali argenmtinsklega nogometnega zvezdnika italijanskega rodu Maura Camoranesija.

Novice Začenja se obsežna prenova izvirov in nabrežja Vipave

23.07.2020

Prihodnji mesec se začenja obnova izvirov in nabrežja reke Vipave. S tem bodo področje zaščitili pred poplavami, hkrati pa bo ta del mesta privlačnejši tudi za turiste. Večino sredstev bo prispevalo Ministrstvo za okolje in prostor.

Novice Kakšna navodila veljajo v domovih za starejše?

22.07.2020

V domovih za starejše v slovenski Istri in na Krasu se z okužbo s koronavirusom do zdaj niso srečali. Še naprej strogo upoštevajo in izvajajo vse preventivne ukrepe.

Novice Okužba v vrtcu Kanala ob Soči

22.07.2020

Po potrjeni okužbi z novim koronavirusom pri eni od strokovnih delavk v vrtcu v Kanalu ob Soči ostaja ta vzgojno-varstvena ustanova uradno odprta, a so se starši odločili, da svoje otroke pustijo doma.

Stran 20 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov