Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Primorci po svetu

09.03.2017

Novogoričanka Neža Kodrič Podobnik z družino živi blizu glavnega mesta Manile na Filipinih. Še pred tem sta z možem živela v Nepalu.

Napovednik Grisonijeva osebna knjižnica

09.03.2017

Grof Francesco Grisoni se je v Koper priselil v času Beneške republike. V koprski osrednji knjižnici je shranjena njegova osebna knjižnica, ki predstavlja dediščino izjemne vrednosti.

Napovednik Primorski kraji

09.03.2017

Na severnem robu kraške planote nad dolino Branice in v bližini gradu Rihemberk leži vas Pedrovo. V preteklih desetletjih je starodavno naselje kakih dvajsetih hiš ob cerkvici sv.

Napovednik Nočni gost

09.03.2017

Rosno mlad je Primož Jovanović sledil svojemu starejšemu bratu na ajdovsko letališče, se tudi sam vpisal na tečaj za jadralnega pilota in se zastrupil z letenjem.

Napovednik Botrstvo

08.03.2017

Projekt Botrstvo je pred petimi leti nastal na pobudo Milene Štular, ki je idejo o pomoči otrokom sprva širila v svojih zasebnih in poslovnih krogih.

Napovednik Glasbeni abonma

07.03.2017

V rubriki Primorski glasbeni talenti bo Metka Sulič gostila goriškega trobentača Matijo Podberšiča, Tatjana Gregorič pa vas bo povabila na zaključni koncert udeležencev Akademije Nova, ki je bil ...

Napovednik V središču

07.03.2017

Posočje je znano po neizmernih možnostih za aktivno preživljanje prostega časa in čeprav večina turistov dolino smaragdne lepotice obišče poleti, je izlet zanimiv tudi v drugih mesecih.

Napovednik Svetovalna oddaja

07.03.2017

Kaj vse bi veljalo vprašati farmacevta, ko dobimo novo zdravilo ali ga zamenjamo? Ste dovolj seznanjeni s pravilno uporabo zdravil? Kako lahko hrana vpliva na učinkovanje zdravil?

Stran 198 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov