Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Napovednik Radio Bla bla

04.11.2016

Airbnb, Prevozi, Uber - skupni imenovalec tem pojavom sodobne informacijske družbe je tako imenovana delitvena ekonomija. Uporabljajo jih pretežno mladi.

Napovednik In vendar se vrti!

04.11.2016

Prebivalci se zaradi gospodarske krize počutijo prikrajšane, a je bila ena od značilnosti predsedniške tekme prav 'gospodarski izolacionizem'.

Napovednik Gremo plesat

04.11.2016

Poskočni muzikanti so minuli petek pripravili svoj peti koncert "Poskočni za poskočne 2016", v domači Slovenski Bistrici, danes se bodo zbrali v studiu Hendrix Radia Koper.

Napovednik Zeleni planet

04.11.2016

Še mnogo je izrazov, ki si jih vsakdo razlaga po svoje in pogosto so povezani z okoljskimi vsebinami. Ker je to področje zelo tesno povezano z našimi življenji, je prav, da ga čim bolje razumemo.

Napovednik Kotiček za jeziček

04.11.2016

Letošnjo sezono svetovalne oddaje Kotiček za jeziček bomo začeli z na videz zelo preprosto temo, ki nam je vsem še dobro znana iz osnovne šole.

Napovednik Nedelja na športnih igriščih

04.11.2016

Rokometni derbi Izolanov in Koprčanov vedno pritegne veliko pozornosti, nadaljujejo se tudi odbojkarska in košarkarska tekmovanja. Pomembno mesto bo dobilo tudi kolesarstvo.

Napovednik Primorski kraji in ljudje

04.11.2016

Na robu apnenčaste pokrajine Kras, med planotama Nanos in Vremščica, kjer je zelo malo prsti, veliko strmih travnikov in razdrobljenih zemljišč, leži družinska kmetija Meden.

Napovednik Kmetijska oddaja

04.11.2016

Čas je za besedo o letošnji vinski letini in vsem, na kar morajo biti pozorni vinarji, da bo po alkoholnem vrenju nastalo vino, ki si ga želijo.

Napovednik Osebnost meseca oktobra

03.11.2016

Vasja Klavora, dober poznavalec Soške fronte in avtor več knjig na to temo, si je že dalj časa prizadeval za postavitev spomenika slovenskim vojakom v Doberdobu.

Napovednik TORKLJA

03.11.2016

Ne zamudite analize tedna, kot ga je videl urednik oddaje Andrej Šavko.

Stran 247 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov