Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
OI: Namizni tenis, Kožul - Achanta, prenos

Avtorji Radio Koper

Napovednik Morje in mi

18.05.2018

V današnji oddaji boste slišali, da bo slovensko morje in s tem slovensko pomorsko dediščino jeseni obogatila replika tradicionalnega ribiškega plovila 'istrski topo'.

Napovednik V središču

18.05.2018

Ob zaključku študijskega krožka Izolski spomini, ki je na pobudo kulturne ustvarjalke Kristine Menih in pod mentorstvom Marine Hrs, v okviru Andragoškega centra Slovenije potekal v sodelovanju z ...

Napovednik Nedeljsko športno popoldne

18.05.2018

V živo bomo spremljali nogometno tekmo Ankarana Hrvatinov in Celja ter se spomnili zadnje tekme košarkarjev Sixta Primorske v sezoni.

Napovednik Primorski kraji in ljudje

18.05.2018

Generalna skupščina Organizacije združenih narodov je 20. decembra lani soglasno sprejela resolucijo, s katero je 20. maj razglasila za svetovni dan čebel.

Napovednik Kmetijska oddaja

18.05.2018

V oddaji bomo predstavili tudi načrte pred nedavnim obnovljenega mlečnega laboratorija na Kmetijsko gozdraskem zavodu Nova gorica. Oddajo pripravlja Ingrid Kašca Bucik.

Napovednik Varovanje slovenskega morja

18.05.2018

Arturo Steffe nam bo razložil, kakšne so naloge Sektorja za varovanje obalnega morja na Upravi RS za pomorstvo, kakšni so protokoli delovanja v primeru nesreč in kje so možnosti za izboljšave na tem ...

Napovednik Nočni program

17.05.2018

Prva prireditev bo že v nedeljo, ko na svetovni dan čebel napovedujejo čebelji dan z ustvarjalnimi delavnicami, kulinariko, rekreacijo in etnologijo.

Napovednik Radio BlaBla

17.05.2018

Obiskali smo Vegafest, o nevarnostih takega načina prehranjevanja pa je govorila Cirila Hlastan Ribič iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Napovednik Na Obali premalo mreženja

17.05.2018

O mreženju, prepletanju podporne pomoči in prostovoljstvu so se v koprskem Centru mladih pogovarjali na okrogli mizi predstavniki nevladnih organizacij, mladinskega uličnega dela, zavoda za ...

Stran 71 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov