O mogočih storilcih in drugih okoliščinah na policiji ne želijo govoriti. Foto: MMC RTV SLO
O mogočih storilcih in drugih okoliščinah na policiji ne želijo govoriti. Foto: MMC RTV SLO

Na PU-ju Koper uradnih informacij ne dajejo, javnost pa bodo nekoliko podrobneje o nedeljskem dogodku informirali v ponedeljek dopoldne, so dejali za MMC.
TV SLO poroča, da sta v Sežani umrla dva otroka. Neuradno so izvedeli, da naj bi zjutraj ženska iz Sežane poklicala policijo in sporočila, da njena otroka, 4-letna hči in 2-letni sin, ne kažeta znakov življenja.

Radio Slovenija medtem poroča, da sta v enem od sežanskih blokovskih naselij umrla otroka, stara dve in štiri leta. Kaj je bil vzrok smrti, na policiji niso želeli razkriti, zelo skopi so bili tudi z drugimi informacijami, saj preiskava še poteka.

Na koprski policijski upravi so tako dejali le, da se je v Sežani zgodil tragični dogodek, v katerem sta umrli dve osebi. O mogočih storilcih in drugih okoliščinah pa na policiji niso želeli govoriti. Dejali so le, da sta bila na kraju dogodka tožilec in preiskovalni sodnik, ki je že odredil obdukcijo. Po neuradnih informacijah naj bi tudi opravili nekatere razgovore, vendar je med tistimi, ki bi o dogodku lahko kaj vedeli, trenutno prisoten predvsem šok.

L. D.