Jennifer bi morala zaigrati Sue Ellen Ewing, a si je premislila. Foto: EPA
Jennifer bi morala zaigrati Sue Ellen Ewing, a si je premislila. Foto: EPA
Igralska zasedba Dallasa
Dallas je bil poleg Dinastije kultna telenovela osemdesetih.

Igralka si je namreč premislila in preklicala svoje sodelovanje v priredbi Dallasa, matere vseh prenapetih, dramatičnih telenovel, s katero so milijoni dihali in vzdihovali v osemdesetih letih.

Lopezova za svoj odstop ni navedla nobenega razloga, prav tako pa še ni znano, kdo bo namesto nje odigral vlogo zapite prešuštnice Sue Ellen Ewing, žene mogotca naftne industrije J. R. Ewinga, ki ga bo (če ne bo nobenih nadaljnjih sprememb) igral John Travolta. Vodilno igralsko četverico naj bi dopolnjevala Luke Wilson in Shirley MacLaine.

Je Dallas kužen?
Težko pričakovani film se že pred začetkom snemanja otepa kupa preglavic. Na režiserskem stolčku je najprej sedel Robert Luketic, ki je nato zaradi "razhajanj mnenj" s producenti o končni podobi filma nad Dallasom dvignil roke. Na njegovo mesto je stopila Gurinder Chandha, ki se je podpisala tudi pod komedijo Zadeni kot Beckham.

Uspešnega recepta ne gre spreminjati
Film, ki naj bi na velika platna prišel že prihodnje leto, naj bi se močno držal zgodbe iz televizijske nadaljevanke, zato občinstva ne bi smelo nič presenetiti. Novo bo le to, da so zgodbo o mogotcih iz Teksasa prestavili v sodobni svet večmilijonskih korporacij, dogajanje pa se bo vrtelo okoli podobnih spletk, kakršna je bila pred leti ameriška afera podjetja Enron.