Foto: IMDb
Foto: IMDb

Prva sezona je prišla na HBO julija 2021 in v hipu postala uspešnica tako pri občinstvu kot kritiški javnosti. Serija je že v prvi sezoni zbrala 20 nominacij za emmyja in desetkrat nagrado tudi osvojila, vključno z emmyjem za najboljšo miniserijo oziroma antologijsko serijo, nagradi pa sta pobrala tudi Jennifer Coolidge in Murray Bartlett v kategorijah najboljših stranskih igralk in igralcev.

Prva sezona, v kateri so igrali Jennifer Coolidge, Sydney Sweeney, Jake Lacey in Lukas Gage, je spremljala skupino premožnih turistov, ki so obiskali Havaje, medtem ko druga sezona spremlja potovanje bogatašev na Sicilijo. Igralsko zasedbo druge sezone med drugim sestavljajo Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Haley Lu Richardson in Will Sharpe.

Sorodna novica Satira Beli lotos: razredni boj na rajskem otoku

Coolidge je bila ena od dveh članic igralske zasedbe iz prve sezone, ki je ponovila svojo vlogo Tanye McQuoid v drugi sezoni. Drugi je Jon Gries, ki je igral njenega skrivnostnega ljubimca.

"Ni prostora, kjer bi raje delal kot na HBO-ju, in ni ljudi, s katerimi bi raje sodeloval, kot so Casey Bloys, Francesco Orsi, Noro Skinner in njihova neverjetna ekipa," je dejal avtor serije Mike White, ki je napisal serijo, jo režira in izvršno producira.

White je za drugo sezono namignil, da bi se lahko "nekateri" liki vrnili. Čeprav sta se v drugi sezoni vrnila le Tanya McQuoid in njen ljubimec, bi se morda v tretji sezoni lahko vrnilo več likov, ugibajo v ameriških medijih. "Mislim, da [vseh gostov iz prve sezone] ne morete imeti znova na istem dopustu," je dejal White za spletno stran TV Line lani. "Toda morda bi lahko šlo za stvar tipa Marvelovo vesolje, kjer bi se nekateri od njih vrnili."