Foto:
Foto:

Televizijska družba Fox je namreč že potrdila, da bodo kmalu stekle priprave na ustvarjanje 18. in 19. sezone priljubljene televizijske animirane serije. Tudi tokrat bomo poslušali glasove Dana Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardleyja Smitha in Hanka Azarie, ki že več let skrbijo za "oživljanje" posrečene družine.

Obljube o stavki se niso uresničile
Če se spomnimo, da je četverica pred nekaj leti zaradi domnevno nizkega zaslužka grozila s stavko, ni presenetljivo, da so se pred razglasitvijo nadaljevanja serije postavljala vprašanja, ali morda liki vendarle ne bodo dobili novih glasov. A tudi če bi igralci hoteli zapustiti serijo, je ne morejo, saj jih pogodba obvezuje sodelovanja tudi v naslednjih dveh letih.

Proti številu 500
Dveletno podaljšanje "mandata" Simpsonovim bo serijo ustoličilo na prestolu ameriške televizijske oddaje, ki jo največ let predvajajo v najbolj gledanem terminu. V sezoni 2007-2008 pa bodo Simpsonovi dosegli še eno pomembno prelomnico. Na sporedu bo namreč že 400. epizoda ene najbolj priljubljenih serij, ki je osvojila občinstvo po vsem svetu.