Se bo leta 2009 pred kamero in za njo spet zbrala stara ekipa? Foto: EPA
Se bo leta 2009 pred kamero in za njo spet zbrala stara ekipa? Foto: EPA
Brandon Routh
Brandon Routh je bil letos Superman prvič. Foto: EPA

Singer, ki je režiral letošnjo uspešnico Superman se vrača, naj bi se že dogovoril, da bo režiral tudi nadaljevanje Supermanove vrnitve.

Superman se vrača - spet, znova, ponovno ...
V Ameriki so takoj hudomušno začeli ugibati, kakšen bo naslov naslednjega filma o Supermanu - Superman se spet vrača, Superman se vrača nazaj, Vrnitev Supermana, ki se vrača je le nekaj predlogov, ki so jih nanizali. Scenarij za film naj še ne bi bil napisan, prav tako pa še ni jasno, od kod bo Warner Bros vzel zajeten kupček dolarjev za film.

Denarja bo malo manj
Film torej uradno še ni dobil zelene luči, zelo verjetno nadaljevanje pa naj bi stalo nekaj deset milijonov dolarjev manj kot Superman se vrača, v katerem se je kot leteči junak prvič predstavil Brandon Routh. Režiser, kot kaže, bo to Singer, se bo moral torej znajti. Glavni igralci filma Superman se vrača naj bi imeli v svojih pogodbah klavzule, ki predvidevajo snemanje nadaljevanja.

Warner Bros, ki je po desetletju naporov poskrbel za letošnje obujenje Supermana, je bil najprej zelo zadovoljen, da je v svoje vrste zvabil Singerja, a ker se film ni odrezal čisto tako dobro, kot so pričakovali, je bil eden na seznamu odgovornih tudi Singer. Do zdaj je film po svetu zaslužil slabih 400 milijonov dolarjev.