Obetata se nova dela Rockyja in Ramba. Foto: Reuters
Obetata se nova dela Rockyja in Ramba. Foto: Reuters

Stallone bi rad vietnamskemu veteranu Rambu in boksarskemu šampionu Rockyju vrnil staro slavo. Igralec tako namerava posneti novi nadaljevanji obeh filmov, javnosti pa je že razkril nekaj idej za Rockyja. Tako naj bi v najnovejšem filmu sicer že nekoliko ostarelega boksarja znova zvabili v ring kot reklamno potezo, Rocky pa bo dokazal, da le še ni za staro šaro.

Stallone je zagotovil, da bosta oba heroja enaka mišičnjaka kot pred leti, hkrati pa se je obregnil tudi ob novodobne akcijske junake, kot je Orlando Bloom, ki po njegovem mnenju sploh ne more biti nikakršen junak.

Napoveduje številne režiserkse projekte
Poleg Ramba in Rockyja pa se bo Sylvester Stallone posvetil tudi drugačnemu žanru - režiral bo namreč film Notorious o pokojnih raperskih zvezdnikih - Tupacu Shakurju in Notorious B. I. G.-u, v katerem bo zaigral tudi v vlogi losangeleškega policista. Stallone pa bo režiral tudi film po knjižni predlogi Edgarja Allena Poeja. Zasedba filma sicer še ni znana, vendar naj bi si Sly v glavni vlogi želel igralca Roberta Downeyja Jr.