Na februarskem koncertu cikla Jazz All Stars bo kot solistka nastopila pevka Karin Zemljič. Foto: MMC RTV SLO/Maja Selinšek
Na februarskem koncertu cikla Jazz All Stars bo kot solistka nastopila pevka Karin Zemljič. Foto: MMC RTV SLO/Maja Selinšek

V sodelovanju z ljubljanskim kulturnim centrom Cukrarna se pod naslovom Jazz All Stars enkrat mesečno odvijejo nedeljski jazzovski koncerti, na katerih je mogoče prisluhniti domačim in tujim jazzovskim zasedbam – tako v samem Cukrarna baru kot tudi na valovih 3. programa Radia Slovenija, programa Ars.

Sorodna novica Okustični: Vse je dovoljeno, dokler je okusno

Note in taktirka pozavnista Matjaža Mikuletiča
Na četrtem koncertu iz tega cikla bo nastopil Big Band RTV Slovenija, solistka bo pevka Karin Zemljič, znana tudi kot polovica dvojca Okustični. Leta 1989 rojena pevka je po študiju jazzovskega petja v Celovcu posnela tudi album z mednarodno zasedbo Flozell.

Big Band RTV Slovenija, ki vrhunsko izvaja repertoar od swinga, popa, rocka, jazza pa vse do najmodernejših glasbenih smeri, bo tokrat bo predstavil jazz funk program, naslovljen Funktura. Program je delo pozavnista Matjaža Mikuletiča, ki bo tokrat tudi vodil orkester.

Prihajajoči dogodki cikla Jazz Ars All Stars

13. marec
Ajda Stina Turek & Vid Jamnik, gost: Tomaž Gajšt

10. april
Moonlight Sky

15. maj
Tadej Tomšič Jazz Institution

Na koncertih cikla Jazz All Stars so do zdaj nastopili Lia Pale & mathias rüegg, Aleš Rendla kvintet ter Jure Pukl & Marko Črnčec.

V živo