Foto:
Foto:

Pevec in basist Mark Hoppus je v intervjuju za MTV jasno povedal, naj ljudje v bližnji prihodnosti ne pričakujejo ponovnega zruženja skupine, ki si že od izida svojega zadnjega albuma dalje ni več znala predstavljati skupne prihodnosti. Od takrat se je skupina (razen bobnarja Travisa, ki je popisal pogodbo za snemanje resničnostnega šova) zavila v molk.

Skrivnostna elektronika
Vseeno pa Mark Hoppus in Travis Barker dokazujeta, da razpad skupine ne pomeni konca prijateljstva: v tem kratkem času sta že celo ustanovila novo skupino, "garažni projekt", ki sta ga poimenovala Plus 44. Seveda ne gre za preprosto nadaljevanje glasbe, kakršno sta ustvarjala v Blink-182: pop punkovca sta baje zaplula v občutno bolj elektronske vode. Barker, ki poleg bobnov skrbi tudi za klaviature, skupino opisuje kot diametralno nasprotje vsega, kar je počel do zdaj.

Natančnejših podatkov Plus 44 za zdaj nočejo razkriti: skoraj skrivnost je že to, da ima nova skupina vokalistko. Carol Heller je do zdaj nabirala izkušnje v ženski punkovski skupini Get The Girl.

Travis na vsakem koraku
Skupina vsak prosti trenutek preživi v studiu, saj jih priganja izredno polnTravisov urnik. Poleg njegovega že omenjenega resničnostnega šova (Meet The Barkers) se pibližuje tudi turneja skupine The Transplants, kjer je Barker prav tako zaposlen. Če bodo pred njegovim odhodom Plus 44 posneli dovolj pesmi, bi se znalo zgoditi, da bomo glasbeni prvenec skrivnostne skupine dočakali še letos.