Novi album bo Timberlake izdal 11. septembra. Foto: EPA
Novi album bo Timberlake izdal 11. septembra. Foto: EPA

Prva skladba z glasbenikovega novega albuma FutureSex/ LoveSounds je tako končala tritedensko kraljevino pevke Black Eyed Peas Fergie, ki je s singlom London Bridge padla na drugo mesto lestvice najbolj prodajanih singlov. Timberlake je bil nazadnje na vrhu lestvice pred več kot šestimi leti, ko je še prepeval v fantovski skupini 'N Sync, medtem ko je v samostojni karieri z uspešnico Cry Me a River februarja leta 2003 dosegel "le" tretje mesto.

Kdo ostaja med prvimi desetimi?
Tretje mesto ta teden pripada Seanu Paulu in Keyshii Cole, ki sta s skladbo (When You Gonna) Give It Up to Me mesto prevzela Gnarlsu Barkleyju s Snoop Doggom prepevajo pesem Buttons. Cassie je zapustila eno mesto in se z Me & U uvrstila na sedmo mesto, Showstopper zasedbe Danity Kane pa se je povzpel na osmo mesto. Na devetem mestu je Ne-Yo s Sexy Love, Evanescence pa so se s skladbo Call Me When You're Sober povzpeli iz 15. na deseto mesto.

Najvišja novost na lestvici pripada zasedbi The Cheetah Girls, ki so s skladbo Strut začele na 60. mestu. Na lestvici najbolj vročih latino skladb pa že peti teden kraljuje rock skupina Mana z Labios Compartidos.