Kolektiv Manouche je na slovensko glasbeno sceno vstopil leta 2011 z energično plesno skladbo Kje si Lubi? in istoimenskim albumom. Sledili so še trije ter več sto koncertov doma ter v Švici, Nemčiji, Španiji in Franciji. Njihove skladbe je na svoje izdaje uvrstila tudi založba Electro Swing Revolution iz Berlina. Kvartet preigrava izvirno mešanico stilov, ki so jo poimenovali electro gipsy swing.

Program bodo v klubu nadaljevali vsak konec tedna, saj "petek zvečer zveni dobro", kot so zapisali organizatorji z Igorjem Leonardijem kot programskim vodjo kluba.

V tem mesecu bosta nastopila še kvartet Mascara, ki že vrsto let preigrava portugalski fado in argentinski tango, ter dramski igralec in imitator Klemen Slakonja s Small Bandom, s katerim napoveduje stand-up koncert, ki bo segal od opere do rock and rolla.

V oktobru bodo nastopili Pukl/Črnčec Concordia Quartet, zasedba Bossa de Novo, Jon Onabowu Quartet in pianistka Zali. Kot zabavo za noč čarovnic pa so napovedali ljubljanski psihedelični garažni trio Auto in rockskupino River.