Foto:
Foto:
The Authentics


Ker se festival osredotoča na raznoliko ponudbo glasbe, umetnosti in športa, se obiskovalci lahko udeležujejo tudi športnih aktivnosti, umetniških delavnic (kiparstva, slikarstva, izdelovanja belokranjskih pisanic ...) in se razgledujejo po manjši tržnici. Reka Kolpa je po zagotovilu organizatorjev primerna za kopanje.

Po celodnevnem dogajanju pa vse tri večere lahko prisluhnejo znanim domačim in tujim glasbenikom. Med drugimi bodo na glavnem odru še nastopili Dälek, El Bahattee, Bitch Boys, The Authentics in De Phazz.

Pestroje tudi na stranskih odrih. Različne predstave in koncerti so na ogled na Art Stageu, kjer je med drugimi nastopila tudi skupina Katalena. Shengen Bitch, lanska Plaža, pa bo privabila nekoliko alternativnejše glasbene okuse.

Festival, ki vsako leto privabi okoli 10.000 obiskovalcev, ponuja tudi šotorjenje v ograjenem kampu ob prizorišču. Cena tridnevne vstopnice na festivalu je 6.000 tolarjev, za enodnevno vstopnico paje potrebno odšteti 3.000 tolarjev. Brezplačno šotorjenje vključuje samo nakup tridnevne vstopnice.

Program:
2. 8., De Phazz (NEM), Dälek (ZDA), El Bahattee (HRV), The Bitch Boys (SLO), The Authentics (ITA).
3. 8., Pipschips & Videoclips (HRV), Fake Orchestra (SLO), D-Fact (SLO).
Kar češ brass band (SLO) igra vse tri dni.