Nosečnost svoje izbranke je pevec, s pravim imenom Shaffer Chimere Smith, na družbenih omrežjih naznanil 21. februarja. "Presrečen sem, da lahko naznanim, da se bo družina razširila," je takrat zapisal ob fotografiji, ki pa jo je pospremil tudi s ključnikom "peti in zadnji".

Novico o rojstvu njune prve hčerke je Crystal delila na družbenih omrežjih. "Bog ne dela nobenih načrtov, srček," je zapisala v svoji objavi in dodala, da je njen svet končno popoln, vsa bolečina pa ni bila zaman. Isabella Rose se je sicer rodila 4 tedne prezgodaj, ob rojstvu pa naj bi tehtala okoli 2,5 kilograma, poroča Billboard.

Pred pandemijo covida-19 sta že razmišljala o ločitvi

Par ima skupaj že dva sinova – marca leta 2016 se jima je rodil sin Shaffer Chimere Smith Jr., dobri dve leti kasneje pa je na svet prijokal še Roman Alexander-Raj. R&B pevec in tekstopisec ima sicer z nekdanjim dekletom Monyetto Shaw dva otroka – 10-letno Madilyn Grace in leto mlajšega sina Masona Evana.

S Crystal sta se sicer poročila februarja leta 2016, lanskega februarja pa je zvezdnik naznanil, da je zakona konec. Kmalu je 41-letnik ločitev sicer umaknil, par se je namreč med pandemijo covida-19 pobotal. "Pred karanteno sva se pogovarjala o ločitvi, zaprtje pa naju je prisililo, da sva obsedela in utišala hrup sveta. Svet lahko postane zelo glasen, v določenih situacijah pa nam njegovo mnenje pomeni več, kot bi dejansko moralo," je Ne-Yo povedal v oddaji The Talk.