Taylor Swift na svoji koncertni turneji Eras. Foto: AP
Taylor Swift na svoji koncertni turneji Eras. Foto: AP

"Najmanj tri člane so vrgli ven, ker so fotografirali Taylor. Klub ima strog pravilnik, ki prepoveduje fotografiranje, zato so jim odvzeli članstvo," je povedal vir za Page Six.

Klub je članom poslal okrožnico, v kateri jih je opozoril na incident.

"Zasledili smo, da so bile v klubu v zadnjih dneh posnete fotografije, ki posegajo v zasebnost naših članov. Pomembno je opozoriti, da bo vsakemu članu, ki ta pravilnik krši, nemudoma odvzeta njegova članska izkaznica," so zapisali.

"Taylor je prišla v klub, ker pozna to njihovo politiko, nazadnje pa je zaradi škljocanja klub zapustila. Zato so se pri Casi Cipriani zdaj vrgli v pravo čistko," je povedal vir za Page Six.

Na spletni strani kluba, katerega članarina je vrtoglavo visoka, je jasno navedeno, da je fotografiranje in snemanje v vseh prostorih kluba strogo prepovedano, kot tudi objavljanje fotografij na družbenih omrežjih.

Obujena romanca

33-letna Taylor in leto dni starejši britanski glasbeni kolega Healy sta bila v klubu v družbi producenta Jacka Antonoffa, ki dela z obema pevcema, in njegove zaročenke Margaret Qualley, prav tako so bili tam pevkini varnostniki.

Swiftova in Healy sta bila krajši čas par že leta 2014, ponovno pa sta našla eden drugega po tem, ko se je ona februarja razšla z britanskim igralcem Joejem Alwynom, s katerim sta bila par šest let.

Healy Taylor spremlja na njeni aktualni koncertni turneji "Eras".