Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vratar Atletica je za Val 202 povedal: "Normalno, da razplet boli, v zadnji sekundi smo dobili gol, a to je nogomet, treba je glave dati gor. Srbija je pokazala, da je močna iz prekinitev. A zdaj ni čas za obžalovanje."

Srbija je bila zrela za poraz, s čimer se je strinjal tudi Jan Oblak: "Ko vodiš do zadnje sekunde, vedno misliš, da je tekmec zrel za poraz, a nogomet se igra do zadnjega žvižga. Srbi so se borili do konca. Žal nam ni uspelo. A ponavljam, zdaj nima več smisla razmišljati za nazaj. Čez pet dni nas čaka Anglija."

Nekateri nogometaši so v hodniku udarjali ob steno. Oblak je povzel: "Gotovo je morala malo padla, a jutri bo energija že drugačna. Dojeli bomo, da smo odigrali dobro tekmo. V določenih segmentih pač nismo bili pravi. Verjamem, da bomo zadnjo tekmo odigrali bolje."

Oblak: Porazi v zadnjih napadih boli, a to je nogomet

Karničnik: Noro je igrati pred toliko ljudmi
Za igralca tekme je bil izbran Žan Karničnik: "Prekinitev nas je stala zmago, a lahko smo ponosni, kako smo odigrali tekmo. Dolgo smo jo nadzirali, na koncu pa smo vsi žalostni, a gremo naprej."

Nogometaš Celja je kronal akcijo dveh nogometašev, ki igrata v Prvi ligi: "Uspela nam je super akcija, Elšnik je odlično podal, ker je presekal zadnjo linijo." Navdušen je bil tudi nad gledalci: "Kulisa je bila izjemna, že ko smo šli na ogrevanje, je bilo noro. Fantastično je igrati pred toliko ljudmi. Danes si nimamo česa očitati, dali smo vse od sebe. Lahko gremo z dvignjeno glavo tudi proti Angliji."

Pogovor z Žanom Karničnikom po koncu tekme