Poleg tega, da zagotavljajo prostor za shranjevanje, omare pripomorejo tudi k estetskemu videzu prostora. V salonu pohištva dom24 se ponašamo s kakovostno in pestro ponudbo pohištva, zato vam ponujamo nekaj nasvetov, kako izbrati pravo omaro za vaš dom.

Foto: Dom24
Foto: Dom24

Široka izbira garderobnih omar

Garderobna omara je nepogrešljiv pohištveni element vsakega doma. Običajno so umeščene v hodnike, spalnice, kabinete in otroške sobe, v večjih domovih pa si lahko omislite tudi samostojne garderobne sobe. Naša ponudba vključuje omare v različnih materialih in stilih, od tradicionalnih do modernih, ter v številnih velikostih, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam.

Pri nas najdete garderobne omare v različnih barvah in stilih. Ne glede na to, ali iščete sodoben ali bolj klasičen videz, boste v naši ponudbi našli nekaj zase. Različni materiali omogočajo njihovo uporabo v kateremkoli prostoru. Ogledala na omarah so odlična izbira za predsobe ali hodnike, saj prostor vizualno povečajo in dodajo dodatno funkcionalnost.

Omare, prilagojene prostoru

Najpogostejša težava s pohištvom so pogosto prav omare, v katere moramo spraviti vsa oblačila in druge potrebne stvari. Zelo praktična in prostorsko varčna rešitev so vgradne omare, ki omogočajo maksimalno izrabo prostora. Te omare so idealne za prostore z nefunkcionalnimi tlorisi, saj jih lahko prilagodite vsakemu kotičku.

Foto: Dom24
Foto: Dom24

Omare, ki se prilegajo vsakemu prostoru

V manjših sobah so še posebej dobrodošle garderobne omare z drsnimi vrati, ki prihranijo prostor pri odpiranju. Poleg tega izboljšajo videz prostora, zmanjšajo nered in zagotavljajo zelo organizirano shranjevanje. Sodobni stili pohištva so še posebej primerni za tovrstne omare. Te omare se lepo prilegajo različnim vrstam sob in ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Drsna vrata omogočajo enostaven dostop do notranjosti omare, saj le potisnete vrata in imate odprt pogled na celoten prostor v omari. Z izbiro drsne omare lahko izkoristite prostor od tal do stropa, kar omogoča optimalno organizacijo.

Krilna vrata za ljubitelje tradicije

Krilna vrata so najpogostejši tip vrat pri omarah. Če je vaš dom opremljen v tradicionalnem slogu, se bo takšna omara odlično prilegala vašemu prostoru. Krilna vrata so primerna za različne vrste omar, kot so omare v obliki črke L ali kotne omare, ki ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Notranjost omare lahko enostavno prilagodite svojim potrebam in željam, saj odprta omara omogoča celoten pogled na vašo garderobo.

Foto: Dom24
Foto: Dom24

Prilagodite notranjost omare svojim potrebam

Sami najbolje veste, kakšne so vaše potrebe in kako želite, da so vaša oblačila in dodatki razporejeni v omari. Oblikujte notranjost omare z obešalniki, predali in policami, namenjenimi škatlam. Če imate veliko oblek in kostimov, boste potrebovali več obešalnikov. Na police zložite puloverje, športna oblačila, obutev in torbice, za perilo in nogavice uporabite predale. Spodnji del omare bo bolje izkoriščen s predali, zgornji pa s policami. Ko odprete omaro, je pomembno, da imate pregled nad vsemi oblačili in dodatki, ki jih najpogosteje uporabljate.

Pri izbiri omare je pomembno upoštevati različne dejavnike, kot so barvo, slog, material in vrsto vrat. Ker je omara dolgoročen nakup, je smiselno pretehtati vse vidike in se modro odločiti. Obiščite našo spletno stran www.dom24.si/ in preverite našo ponudbo! V salonu pohištva dom24 vam nudimo kakovostne in estetsko dovršene omare, ki bodo ustrezale vašim potrebam in željam.

Foto: Dom24
Foto: Dom24