Na potek tekem in sodniško delo je bistveno vplivala uvedba tehnologije VAR (ang. Video Assisted Referee), ki velja za eno najpomembnejših sprememb v nogometu v zadnjih petdesetih letih. Uporaba izjemno natančnih zaslonov namreč skrbi za večjo pravičnost in natančnost igre. Na letošnjem prvenstvu uporabo zaslonov VAR zagotavlja globalna blagovna znamka gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike Hisense, ki kot uradni partner UEFA EURO 2024™ sodeluje že tretjič.

Foto: Gorenje GSI
Foto: Gorenje GSI

Tehnologija izjemno natančnih prikazov

Za izpolnjevanje standarda VAR morajo biti prikazovalne naprave izjemno natančne, saj hitra narava športa zahteva odlične podrobnosti prikaza. Hisense je s svojo vodilno tehnologijo v panogi pri reševanju težav s sledenjem slike neodvisno razvil čip za kakovost slike z umetno inteligenco, ki lahko v realnem času prepozna in obdela slike na ravni pikslov, s čimer se ključne podrobnosti ne izgubijo. Odločitev UEFE, da blagovni znamki Hisense podeli ekskluzivne pravice, pomeni visoko priznanje za tehnologije zaslonov Hisense s strani ene od vodilnih svetovnih organizacij za prireditve.

Hisense ponosni podpornik vrhunskega športa

Od prejšnjega evropskega prvenstva UEFA je Hisense postopoma prešel od sponzorstva blagovne znamke k zagotavljanju tehnične podpore. Izbira podjetja Hisense za enega glavnih sponzorjev turnirja je dokaz odlične uporabniško usmerjene tehnologije in zavezanosti vrhunski kakovosti. Po podatkih vodilnega inštituta za tržne raziskave Omdia se je Hisense tako v letu 2023 kot v prvem četrtletju 2024 uvrstil na 2. mesto na svetu glede na količino televizorjev, ki jih je razposlal iz svojih proizvodnih obratov. Pri 100-palčnih televizorjih pa je celo na samem vrhu.

Darilo ob nakupu televizorja

Kot ponosni globalni sponzor UEFA EURO 2024™ Hisense podpira vse strastne navijače ter vam ob nakupu in registraciji izbranih televizorjev Hisense podarja aparat za točenje piva ali ledomat. Akcija traja do 15. 8., več podrobnosti pa najdete na spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/darilo-ob-nakupu-televizorja.

Foto: Gorenje GSI
Foto: Gorenje GSI
Darilo ob nakupu hladilnika

Pravi zmagovalci vedno ciljajo na več. Ob nakupu hladilnika Hisense zato ne pridobite le zanesljive in inovativne tehnologije, temveč tudi darilo – kavni aparat ali indukcijski kuhalnik. Akcija traja do 15. 9., več podrobnosti pa najdete na spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/darilo-ob-nakupu-hladilnika.

Foto: Gorenje GSI
Foto: Gorenje GSI