Danes je televizor postal središče domače zabave, ki ponuja vse, kar potrebujete v eni napravi. Zdaj je izziv najti popoln televizor, ki ustreza vsem vašim potrebam. A brez skrbi, če ste navdušenec nad igrami ali filmi, ste našli kar iščete. Samsung Crystal UHD DU9000 249-centimetrski (98-palčni) TV ponuja tako hitro igranje iger kot poglobljeno filmsko izkušnjo, ki bo vaš dom preoblikovala v ultimativno zabaviščno središče.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Osupljiva kakovost slike

Izjemna slika je prva stvar, ki jo moramo omeniti pri tem televizorju in seveda njegova impresivna velikost ter osupljiv zaslon. Z ogromnim zaslonom vas bo povsem prevzel in vam pričaral čustva, kot da ste del vsakega filma, ki ga gledate. Kljub svoji velikosti kakovost slike ni ogrožena. Z uporabo funkcije Ojačevalnik supervelike slike (Supersize Picture Enhancer), ki uporablja napredno obdelavo slike v realnem času ter umetno inteligenco, je mogoče vsakršno vsebino uživati v najvišji ločljivosti, saj funkcija poveča resolucijo vsebine glede na velikost zaslona. V kombinaciji s tehnologijo Crystal UHD, ki zagotavlja živahne, življenjske barve in ostre podrobnosti, televizor oživi vsako sceno.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Gladko igranje iger

Za igralce iger je Samsung Crystal UHD pravi sanjski televizor. S tehnologijo Motion Xcelerator 120 Hz televizor ponuja visoko hitrost osveževanja, zmanjšuje zamegljenost gibanja in zagotavlja gladko vizualno izkušnjo, tudi med hitrimi akcijskimi prizori. Funkcija Samodejni način z nizko latenco (Auto Low Latency Mode) poskrbi za nizko zakasnitev vnosa, kar pomeni, da so vaša dejanja takoj vidna na zaslonu, kar vam daje prednost pred drugimi igralci. Operacijski sistem Tizen pa podpira različne aplikacije in storitve za igre, kar omogoča preprost dostop do vaših najljubših iger.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Pametne funkcije in varnost

Ta televizor je resnično pametna naprava, ki ponuja različne načine za poenostavitev vašega življenja. Z aplikacijo Smart Things lahko povežete svoje IoT naprave kot so pralni stroj, robotski sesalnik ali klimatska naprava in jih upravljate s telefonom ali neposredno prek televizorja. Varnost je vrhunska z varnostnim sistemom Samsung Knox, ki zagotavlja zaščito vaših podatkov in gesel pred vsemi grožnjami. Poleg tega vam ni treba skrbeti, da bi dolgi filmski maratoni ali igranje iger porabili preveč energije. Način AI Energy optimizira porabo energije glede na vaše navade gledanja in okolje, kar zagotavlja okolju prijazno, a hkrati izjemno zabavno izkušnjo.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Samsung Crystal UHD DU9000 249-centimetrski (98-palčni) TV pametni televizor je popolna izbira za ljubitelje filmov in iger. Njegove čudovite vizualne lastnosti, gladko delovanje in pametne funkcije ga postavljajo na vrh ponudbe. Ne glede na to, ali igrate najnovejšo video igro ali uživate v filmskem maratonu s prijatelji, vam bo ta televizor zagotovil neprimerljivo izkušnjo. Torej, če želite uživati v prostem času v stilu, je ta televizor prava izbira za vas.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

V kolikor pa želite televizor manjše diagonale, je tu nova linija 2024 televizorjev Samsung OLED, Neo QLED v 8K in 4K, ter QLED in edinstveni dizajnerski The Frame. Sedaj na voljo v posebni promociji.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Večji televizor, več nagrad

Ne zamudite priložnosti, da dom opremite z vrhunskim Samsung televizorjem in hkrati poskrbite za popolno izkušnjo učenja, zabave in sprostitve. V času trajanja promocije ob nakupu televizorja iz serije QLED, Neo QLED, The Frame, OLED in Neo QLED 8K iz leta 2024 z zaslonom 138 cm prejmete fitnes zapestnico Galaxy Fit3. Če se odločite za večji zaslon, med 163 in 189 cm, prejmete fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in slušalke Galaxy Buds FE. Če pa želite svojo dnevno sobo opremiti s še večjim, 214 cm ali večjim zaslonom, ob nakupu prejmete kar tri darila, fitnes zapestnico Galaxy Fit3, slušalke Galaxy Buds FE in telefon Galaxy A55 5G – popolna kombinacija za vsakega šolarja.

Promocija traja od 26. 8. do 30. 9. 2024 ali do porabe zalog daril. Za pridobitev pravice do prejema darila se morate registrirati tako, da pošljete e-sporočilo na ce.promotion@samsung.com najpozneje do 15. 10. 2024. Darila se razlikujejo glede na kupljeno napravo. Več informacij in pravila promocije so na voljo na spletni strani Samsung.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija