Perutnina Ptuj je v okviru svoje linije Natur Premium ustvarila prav posebno sodelovanje z zmagovalcem kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenije, Luko Pangosom. Ne gre le za nove sveže recepte, ampak tudi za enkratno priložnost, da okusite Lukove mojstrovine iz prve roke.

Foto: Perutnina Ptuj
Foto: Perutnina Ptuj

Slastni recepti z Natur Premium piščancem

Pod spretnim vodstvom Luke Pangosa nastajajo edinstveni recepti s kvalitetnim piščančjim mesom Natur Premium znamke Perutnina Ptuj. Vsak njegov recept združuje naravne, okusne sestavine in preprosto pripravo, primerno za domačo kuhinjo. Piščančje meso Natur Premium zagotavlja naravno kakovost in jamstvo, da so bili piščanci rejeni v dobrih življenjskih pogojih, kakršne predpisuje standard piščancem prijazne reje. Več o piščancem prijazni reji si lahko preberete na spletni strani Perutnine Ptuj.

Luka je svoje recepte sestavil tako, da ne zahtevajo veščin profesionalnega kuharja, saj želi omogočiti vsem, da lahko doma ustvarite raznolike in okusne jedi.

V Sparu do MasterChef izkušnje

V sodelovanju s Perutnino Ptuj in Luko Pangosom v trgovinah Spar poteka tudi ekskluzivna nagradna igra. Vsi, ki v času akcije v Sparu kupijo Natur Premium izdelke, se lahko vključijo v nagradno žrebanje in osvojijo nepozabno MasterChef izkušnjo z Luko Pangosom – vključno s kulinaričnim razvajanjem in srečanjem s Chefom. Ob nakupu enostavno poskenirate QR kodo, vnesete številko računa, in že ste v igri za to unikatno doživetje!

Pripravite jedi Luke Pangosa v domači kuhinji

Za vse, ki si želite okusne piščančje obroke ustvariti doma, je Luka pripravil tudi video recepte, ki si jih lahko ogledate na družbenih omrežjih in spletni strani Perutnine Ptuj. Chef Luka vas bo tako skozi video recepte popeljal v svet okusov, ki je enostaven, a hkrati dovolj poseben, da bo navdušil vsakogar za domačo mizo. Z izbiro sestavin, ki so na voljo v trgovinah Spar, se lahko vsi ljubitelji dobre hrane prepustite ustvarjanju ter z nekaj sreče osvojite kulinarično doživetje.

Oglejte si video recept in se prepustite kulinaričnemu ustvarjanju: