Prodaja rabljenih vozil je urejena tako, da je vsako vozilo pokrito s 60-mesečnim jamstvom, kar zagotavlja dodatno zanesljivost. Ob nakupu rabljenih vozil vam nudijo ekskluziven paket poimenovan Big deal, ki vključuje tri brezplačne servisne preglede in 5-letno jamstvo. Njihova rabljena vozila so opremljena s 5-letnim jamstvom, ki zajema najpomembnejše sklope vozila, kot so motor, menjalnik, diferencialni sistem, in drugi ključni deli, in to brez dodatnih stroškov za vas. Njihova zaveza je zagotavljanje vaše zadovoljstva in zanesljivosti.

Pokritost jamstva in njihova zaveza

Prodaja rabljenih vozil s 5-letnim jamstvom vključuje zaščito za deset ključnih sistemov vozila, vključno z motorjem, zavorami, klimatskim sistemom in drugimi pomembnimi komponentami. V primeru težav z vozilom se lahko zanesete na njihovo podporo in pomoč, saj si prizadevajo biti avto hiša, ki ji lahko zaupate in pri kateri bo prodaja rabljenih vozil potekala brez težav.

Foto: Oglasno sporočilo/Avtotehna Vis
Foto: Oglasno sporočilo/Avtotehna Vis

Strokovna cenitev vašega vozila

V njihovem rabljenih vozil nudijo strokovno informativno cenitev vašega vozila. Usposobljena ekipa pregleda vozilo glede na njegovo dejansko stanje, prevožene kilometre, zgodovino servisiranja, nepoškodovanost ter leto izdelave, da določi pošteno odkupno vrednost. Cenitev vašega vozila lahko opravite v katerem koli izmed njihovih centrov rabljenih vozil, ki se nahajajo v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki. Po cenitvi se lahko odločite za prodajo ali menjavo vašega vozila. Sprejemajo vozila vseh znamk in starosti, tudi tista, ki so še pod leasingom. V dogovoru z vami in leasingodajalcem uredijo vse potrebne postopke za odkup. Izkoristite lahko ugodne nakupne pogoje, možnosti financiranja ter posebne ugodnosti pri zavarovanju izbranega vozila.

Rabljeno ali novo vozilo?

Ko se odločamo za nakup novega ali rabljenega avtomobila, se običajno soočamo z različnimi argumenti za in proti. Lastniki novih avtomobilov svoje vozilo običajno obdržijo dlje, medtem ko lastniki rabljenih vozil pogosteje menjajo. Večina novih avtomobilov ostane pri prvem lastniku več kot pet let.

Foto: Avtotehna Vis
Foto: Avtotehna Vis

Ko se vrednost avtomobila stabilizira in se posojilo ali leasing odplača, se pogosto pojavi želja po nakupu novega vozila. Privlačnost novega avtomobila, vključno z njegovim vonjem in garancijskimi ugodnostmi, je pogosto močna motivacija za menjavo. Lastniki rabljenih avtomobilov se pogosteje in hitreje odločijo za prodajo svojih vozil. To je razumljivo, saj izguba vrednosti po enem ali dveh letih ni tako velika kot pri novih avtomobilih. Tudi če avto iz popularnega segmenta izgubi nekaj vrednosti, je ta znesek relativno majhen, običajno okoli sto evrov na mesec.

Za starejša vozila, stara od 6 do 10 let, se zmanjšanje vrednosti šteje za sprejemljivo glede na njihovo sodobnost, varnost in zanesljivost. Takšna izguba vrednosti je manj boleča, še posebej za tiste, ki radi pogosto menjajo avtomobile ali iščejo nove izkušnje z različnimi vozili. Za tiste, ki jih veseli pogosto menjavanje avtomobilov, ali za tiste, ki želijo voziti sodobne avtomobile brez večjih finančnih obremenitev, je nakup rabljenih vozil idealna izbira. Z nekaj spretnosti in sreče lahko z manjšimi vložki uživajo v vožnji z relativno novimi in funkcionalnimi avtomobili skozi celotno življenje.

Celovite storitve - vse na enem mestu

Foto: Avtotehna Vis
Foto: Avtotehna Vis

Družba Avtotehna Vis je svojo zgodbo začela leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel. Prvih 12 let so se osredotočali na znamko Opel, pri čemer so vzpostavili obsežno servisno-prodajno mrežo po osrednji Sloveniji in Gorenjski. Danes so največji zastopnik te znamke v Sloveniji. Sčasoma so razširili svojo ponudbo in storitve. Poleg prodaje novih vozil so odprli tudi Center rabljenih vozil, začeli s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme ter dodali nove storitve kot so oddelek Mobility za zagotavljanje nadomestnih vozil, oddelek B2B za prodajo vozil podjetjem, ter oddelek za Poslovni najem za dolgoročne najemne pogodbe in vzdrževanje vozil. Strankam tako ponujajo celovite storitve, od nakupa do vzdrževanja vozil.

Želite tudi vi izboljšati spletno prodajo s pomočjo SEO optimizacije?

V podjetju Web Center se ponašamo z izkušnjami tako pri SEO optimizaciji spletnih strani, kot pri optimizaciji spletnih trgovin. S svojim znanjem in inovativnimi pristopi smo uspeli izboljšati spletno prisotnost različnih strank, kar je rezultiralo v večjem organskem prometu in boljših poslovnih rezultatih.

Podjetje Avtotehnika Celje nam je zaupalo SEO optimizacijo za ključno besedo prodaja rabljenih vozil Celje. Rezultat je bil povečanje obiska spletne strani in večje zanimanje za rabljena vozila. Podjetje Avtotehnika Celje se že vrsto let ukvarja s prodajo in servisiranjem novih in rabljenih vozil. V Avtotehniki Celje so na voljo rabljena vozila v različnih cenovnih razredih, tako da se najde nekaj za vsak žep. Ponudba vključuje tako vozila višjega cenovnega razreda z bogato opremo kot tudi cenovno dostopnejše možnosti. Za tiste, ki nimajo dovolj privarčevanih sredstev, ponujajo različne možnosti financiranja, kot sta klasični kredit in lizing.

Za podjetje Impulse, ponudniku tandemskih poletov z jadralnim padalom, smo izvedli optimizacijo spletne strani za različne ključne besede. SEO optimizacija je pripomogla k večji prepoznavnosti podjetja na spletu, saj je izboljšala uvrstitev njihove spletne strani za iskalne poizvedbe, povezane s tandemskimi poleti.

Za podjetje Promotrade smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo "promocijske zastave". To je pripomoglo k večjemu številu obiskovalcev na spletni strani in večji prepoznavnosti blagovne znamke. Promocijske zastave so privlačni marketinški elementi, ki jih vsako podjetje potrebuje. S svojim edinstvenim dizajnom izstopajo in služijo kot odlično sredstvo za oglaševanje. Zaradi enostavne uporabe in hitre postavitve so te zastave idealne za različne dogodke, vključno s sejmi, prireditvami, športnimi dogodki in predstavitvami.

Za Workforce smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo agencija za zapošljavanje. SEO optimizacija je usmerjena v izboljšanje vidnosti spletne strani v iskalnikih za iskalce zaposlitvenih priložnosti, kar je pripomoglo k večjemu številu obiskov strani. Ko iščete zaposlitev, je pomembno imeti zaupanja vrednega partnerja, ki vam pomaga vzpostaviti stik s potencialnimi delodajalci. Kadrovska agencija lahko bistveno pripomore k temu, saj povezuje iskalce zaposlitve s pravimi priložnostmi na trgu dela. S sodelovanjem z mednarodnim podjetjem Workforce lahko dvignete svojo kariero ali podjetje na višjo raven.

Poleg tega smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo oglasi za posao Beograd. Agencije za zaposlovanje imajo dostop do obsežne mreže delodajalcev, tako lokalno kot mednarodno, kar kandidatom omogoča več priložnosti za uspešno vključitev na trg dela. Agencija Workforce zagotavlja strokovno podporo iskalcem zaposlitve skozi celoten postopek, vključno s pripravo na razgovore, izboljšanjem življenjepisa in nasveti za lažjo integracijo v novo delovno okolje.

Če tudi vi želite izboljšati spletno prisotnost vašega podjetja in povečati organski promet na vaši spletni strani, smo tukaj, da vam pomagamo. Ekipa strokovnjakov vam lahko natančno svetuje in izvede optimizacijo, prilagojeno vašim potrebam. Kontaktirajte nas danes in odkrijte, kako vam lahko pomagamo doseči vrhunske rezultate na spletu.

Foto: Web center
Foto: Web center

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.