1. Kuhajte doma

Prednost domače kuhe je v tem, da točno veste, katere sestavine boste uporabili za jedi. Poleg tega lahko sestavine dodajate in prilagajate povsem po svojem okusu. Če kuhate doma, pa boste prihranili tudi denar. Oglejte si recepte, s katerimi boste jedli dobro ter cenovno ugodno.

Na zalogo kupujte izdelke v akciji, ki jih dejansko tudi porabite. Foto: Spar Slovenija
Na zalogo kupujte izdelke v akciji, ki jih dejansko tudi porabite. Foto: Spar Slovenija

2. Kupujte izdelke na zalogo

Kupujte izdelke na zalogo, kadar so na voljo po akcijskih cenah. Vendar se pri tem omejite zgolj na tiste, ki jih dejansko porabite. To so prehranski izdelki z daljšim rokom uporabe, kot so testenine, riž, moka, konzervirana hrana, ter neživilski izdelki, ki jih porabite največ, na primer toaletni papir, kuhinjske brisačke, žepni robčki, pralni prašek, mehčalec za perilo in čistila.

3. Zbirajte kupone in uporabljajte kartice ugodnosti

Pred odhodom v trgovino preglejte letake trgovca in izrežite kupone. Ne pozabite na kartice ugodnosti, s katerimi lahko še dodatno prihranite denar. Če ima trgovec mobilno aplikacijo, si jo naložite na telefon, da boste imeli vse potrebne informacije in ugodnosti na dlani.

Nakupujte v eni trgovini, kjer najdete vse, kar potrebujete. Foto: Spar Slovenija
Nakupujte v eni trgovini, kjer najdete vse, kar potrebujete. Foto: Spar Slovenija

4. Nakupujte v eni trgovini

Nakupovanje v eni trgovini, kjer najdete vse, kar potrebujete, ima veliko prednosti. Prihranili si boste nepotrebno vožnjo od ene trgovine do druge ter posledično čas, živce, gorivo in s tem tudi denar.

5. Kupujte izdelke trgovinskih blagovnih znamk

Kupujte tako imenovane generične izdelke oziroma izdelke trgovinskih blagovnih znamk, ki so prav tako kakovostni ter običajno cenovno ugodnejši od ostalih blagovnih znamk.

Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Ne šparajte življenja, raje prišparajte v Sparu

Zakaj bi sprejemali kompromise pri okusu in kakovosti v zameno za ugodno ceno? Uživajte v čudovitih trenutkih, ki vam jih podarja življenje, ugoden nakup pa prepustite Sparu, kjer najdete širok nabor kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah! Poiščite jih v pestri ponudbi Sparovih lastnih znamk. Na primer kakovostna znamka SPAR, ki zagotavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno, ter S-Budget, kjer najdete izdelke s preverjeno kakovostjo in diskontnimi cenami.

V Sparu vas vedno čakajo ugodne cene. Na voljo pa so vam tudi številne ugodnosti, ki jih lahko izkoristite vsak teden. Med drugimi lahko od ponedeljka do četrtka unovčite kupon za 25 % popusta na en izdelek po lastni izbiri* ter ob petkih in sobotah kupon za 10 % popusta na celoten nakup ob nakupu nad 30 €*. Ostale ugodnosti preverite v Sparovih aktualnih letakih.


*Cena velja s SPAR plus kartico.