Obroki naj bodo količinsko manjši, lahki in obenem hranljivi. Privoščite si okusen in sočen sendvič! Takšni so novi sendviči, ki sta jih ustvarila chefa z Michelinovo zvezdico.

Foto: Spar
Foto: Spar

Ste za sočen sendvič?

Malica, s katero poleti tešite lakoto med obroki, naj bo lahka ter pripravljena iz svežih živil. Tako vas bo nasitila, obenem pa ne bo obtežila vašega želodca. Odlična ideja za poletne malice so sendviči, saj jih lahko vzamete s sabo v službo, na izlet ali pa jih pojeste v udobju svojega doma.

Privoščite si gurmanske sendviče izpod rok vrhunskih kuharskih mojstrov! Spar Premium chefove sendviče sta za Spar ustvarila chefa z Michelinovo zvezdico Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Odlični so za malico ali lahko kosilo. Okusi štirih različnih sendvičev, nad katerimi bodo navdušeni tako mesojedci kot vegetarijanci, vas bodo popeljali v svet vrhunske kulinarike, saj so skrbno sestavljeni iz najboljših sestavin.

Foto: Spar
Foto: Spar

Mesna harmonija

Sočna natrgana govedina, solata, kisle kumarice in v trgovini narejen preliv v ajdovi copatki iz Pekarne SPAR je kombinacija, s katero je chef Vračko poskrbel za popolno harmonijo okusov. Privoščite si Spar Premium chefov sendvič z natrgano govedino in preprosto uživajte!

Foto: Spar
Foto: Spar

Poletna svežina vegetarijanskih okusov

Sendvič s chia štručko iz Pekarne Spar, avokadom, paradižnikom, kalčki, redkvicami, rukolo, kumarami in v trgovini narejenim prelivom vas bo navdušil s svežino, hrustljavostjo in mehko sredico. Chef Vračko je v Spar Premium chefov vegi sendvič avokado, paradižnik, kalčki, redkvice zapakiral odlično poletno kombinacijo okusov, ki jo preprosto morate poskusiti.

Foto: Spar
Foto: Spar

Simfonija kremastih okusov in hrustljavosti

V chia štručki iz Pekarne Spar je chef Fakuč združil beli sir, gorgonzolo, lešnike, brusnice in špinačo ter ustvaril popolno kombinacijo kremastih okusov in hrustljavosti. Spar Premium chefov vegi sendvič beli sir, gorgonzola, pistacija, rukola bo navdušil tako ljubitelje sira kot ostale gurmane.

Foto: Spar
Foto: Spar

Okusi s pridihom Italije

V Spar Premium chefovem sendviču mortadela, mozzarella, pistacija, rukola je chef Fakuč prepletel okuse luženega peciva s slanostjo mortadele, nežnostjo bivolje mozzarelle, svežino rukole in hrustljavostjo pistacij. Naj vas ti okusi popeljejo naravnost v Italijo!

Vsi Spar Premium chefovi sendviči so sveže pripravljeni v trgovini, zato so zagotovljeno sveži in kakovostni. Na voljo so v Intersparih in izbranih trgovinah Spar. Poskusite vse!