Slovenija je odlična destinacija za počitnice s hišnimi ljubljenčki, saj ponuja številne slikovite lokacije, ki bodo vam in vašemu psu zagotovile nepozabna doživetja. A tudi skok čez mejo je lahko razburljiv in poseben.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Blejsko jezero

Blejsko jezero je ena od najbolj znanih slovenskih znamenitosti in to z razlogom. S svojo kristalno čisto vodo in slikovitim otokom sredi jezera je čudovit pogled. Psi se lahko sprehajajo bo jezeru in na označenih območjih celo plavajo. Do otoka, na katerem sta cerkev in zvon želja, se lahko zapeljete s čolnom. Je prava fotogenična točka, kjer ne smete pozabiti narediti fotografije s svojim ljubljenčkom. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti. Ker fotografij s svojim ljubljenčkom ni nikoli preveč, telefona ponujata tudi veliko opcij za poigravanje s fotografijami in vsebino vaših kužkov. S pomočjo tehnologije Samsung Galaxy lahko ohranite svoje najljubše trenutke v živahnih in neverjetno realističnih počasnih posnetkih s funkcijo Super Slow-Motion. Poleg tega lahko izkoristite tudi funkcijo Smart Cut, ki ti omogoča, da svoje najljubše fotografije pretvorite v priljubljene nalepke, ki naredijo piko na i tvojim sporočilom.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Dolina Soče

Dolina Soče je čudovita regija v zahodni Sloveniji in odlična destinacija za dejavnosti na prostem s psom. Reka Soča je znana po svoji smaragdno zeleni vodi in je priljubljena točka za vožnjo s kajakom in raftom. Na bregovih reke so dovoljeni tudi psi, v okoliških gorah pa so na voljo številne pohodniške poti različne težavnostne stopnje.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Triglavski narodni park

Triglavski narodni park je edini slovenski narodni park in se nahaja v Julijskih Alpah. Je odlična destinacija za pohodnike in ljubitelje narave s čudovito pokrajino in kristalno čistimi potoki. V parku so dovoljeni psi, vendar morajo biti na povodcu. V parku se nahaja najvišji slovenski vrh Triglav, ki je sicer zahteven, vendar z vrha ponuja čudovit razgled. Ker za tako velike podvige potrebujemo zmogljiv telefon, Galaxy S23 serija ponuja brezkompromisno kakovost, saj vsak telefon te serije uporablja najnovejšo Snapdragon® 8 Gen 2 mobilno platformo, ki zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo. V kombinaciji z izboljšano zmogljivostjo baterije, telefonom ni primere. Telefon Galaxy S23 ima baterijo zmogljivosti 3900 mAh in Galaxy S23+ ima baterijo zmogljivosti 4700 mAh, zato ne glede na to, kako intenzivno uporabljate svoj telefon, lahko zaupate, da baterija ne bo izdala. In četudi boste preizkušali meje, ne skrbite - s steklom Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 in stopnjo vodoodpornosti IP68, vam ni treba skrbeti, da bi se telefon na počitniških pustolovščinah poškodoval.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Toskana, Italija

Če želite okusiti pravi la dolce vita, se odpravite na griče in vinograde Toskane. Ta regija slovi po slikoviti pokrajini, očarljivih srednjeveških mestih in okusni kulinariki. Italijani so ljubitelji psov in tako bo vaš kosmatinec skoraj zagotovo dobrodošel v hotelu ali apartmaju, a pred prihodom vseeno preverite pri nastanitvi ali je vaš kosmatinec dobrodošel.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Rovinj, Hrvaška

To je priljubljeno obmorsko mesto, ki ima številne hotele in apartmaje, ki sprejemajo hišne ljubljenčke. Lahko obiščete plaže, kot je Cuvi Beach, ki ima ločen prostor za pse. Poleg tega lahko s svojim psom uživate v sprehodih po mestnem jedru, ki je polno ozkih ulic, trgov in restavracij. V mestu se nahaja tudi ribiška luka, kjer si lahko ogledate različne ribiške ladje in kupite sveže morske sadeže.

Rovinj je tudi odlično izhodišče za izlete v okolico, na primer za ogled drugih obalnih mest, kot sta Poreč in Umag, ali za obisk naravnih znamenitosti, kot je Limski kanal, ki se razprostira med Rovinjem in Vrsarjem.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Ne glede na to katero destinacijo izberete za počitnice ob koncu aprila, je zajemanje spominov bistven del doživetja. Z najnovejšimi telefoni Samsung Galaxy serije lahko posnamete osupljive fotografije in videoposnetke, ki vam bodo ostali v spominu za vse življenje. Toda Galaxy S23 in Galaxy S23+ ne ponujata le zmogljive kamere - zasnovana sta tudi z mislijo na planet. Skupno imata kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar ju uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Gremo na sprehod?

Če boste ostali med prvomajskimi počitnicami doma, imamo za vas super idejo. Ste že kdaj sprehodili kosmatinčka iz zavetišča? Vemo, sliši se noro zabavno!

Podjetje Samsung se zaveda problematike prenatrpanih zavetišč za živali, ki skrbijo za zapuščene in najdene domače živali. Primanjkuje jim tako sredstev, kot ljudi, ki bi za vse te živali lahko primerno poskrbeli. Zato je vsaka pomoč vedno dobrodošla. Podjetje Samsung se je zato združilo s tremi slovenskimi zavetišči, da bi kužkom pomagali najti nov ljubeč dom. Nastala je kampanja “Vidi več, kot le barve”.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Pridružite se kampanji in posvojite ali peljite na sprehod kosmatega prijatelja, kot so Sara, Tanka in drugi ljubki psi. Obiščite pa tudi mobilni paviljon Samsung Studio23, kjer vas čakajo številne aktivnosti, kot so fotografiranje, igranje in vrsta priboljškov za vse hišne ljubljenčke.

V mobilnem paviljonu imate na voljo priložnost, da preizkusite najnovejše Samsung izdelke, na primer, preizkusite lahko Samsung Bespoke Jet, ki bo poskrbel, da bo vaš dom vedno čist in brez dlak vašega kosmatega prijatelja. Poleg tega lahko preizkusite tudi pametni telefon Samsung Galaxy S23 Ultra, ki s svojo neverjetno kamero omogoča, da ujamete najboljše trenutke s svojim štirinožnim prijateljem. Pridružite se nam in odkrijte te izjemne izdelke, ki vam bodo zagotovo popestrili vaš vsakdan.

Se vidimo na eni izmed lokacij, ki so na voljo po Sloveniji, in ustvarite nove spomine, ki bodo trajali. Več informacij na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/vidi-vec-kot-le-barve/.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Odlična novica za vse ljubitelje potovanj s hišnim ljubljenčkom!

Samsung je pripravil posebno ponudbo za vse, ki si želijo na poti ostati povezani in aktivni. Ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije, prejmete pametno uro Galaxy Watch5, ki vam bo omogočila, da ostanete v formi in na tekočem z vsemi pomembnimi obvestili, tudi ko boste na oddihu z vašim kosmatincem. Pametna ura Galaxy Watch5 je idealen pripomoček za vse, ki uživate v aktivnostih na prostem in skrbi za svoje zdravje. Spremljajte svoj srčni utrip, korake in porabo kalorij, medtem ko raziskujete nove kraje s svojim ljubljenčkom. S pametno uro lahko poslušate najljubšo glasbo, sprejemate klice in sporočila ter si ogledujete navigacijske napotke kar na zapestju.

Ne zamudite epske ponudbe! Akcija velja od 5. do 30. aprila 2023, več informacij o ponudbi in pogojih najdete na spletni strani Samsung. S pametnim telefonom in pametno uro Galaxy Watch5 boste pripravljeni na vsako avanturo z vašim štirinožnim prijateljem.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija