Svetovanje se začne že v prodajni fazi, kjer vam pomagajo izbrati najboljši način spletne predstavitve glede na vaš poslovni model. Izdelava spletne strani poteka tako, da vam med projektom predlagajo rešitve za optimizacijo spletnega mesta za iskalnike, načrtovanje enostavne navigacije, ustvarjanje prijaznega uporabniškega vmesnika, oblikovanje odzivne strani za različne naprave ter optimizacijo hitrosti nalaganja.

Foto: Oglasno sporočilo/Web center
Foto: Oglasno sporočilo/Web center

Njihovi nasveti in aktivnosti pomagajo pri ustvarjanju spletnega mesta, ki bo privabilo nove stranke, utrdilo zaupanje, odprlo nove poslovne priložnosti ter povečalo prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke. Pri oblikovanju spletnih strani zagotavljajo unikatne in edinstvene dizajne. Izdelava spletne strani poteka tako, da spletna stran izstopa in se prilagaja specifičnim potrebam in identiteti vašega podjetja.

Odlična uporabniška izkušnja

Izdelava spletne strani poteka tako, da nudi odlično uporabniško izkušnjo z intuitivno navigacijo in enostavno uporabo. Poskrbijo, da se obiskovalci lahko hitro in enostavno znajdejo na vaši strani, kar izboljšuje njihovo zadovoljstvo in interakcijo. Spodbujajo obiskovalce, da izvedejo želena dejanja kot so nakupi ali pošiljanje povpraševanj. S skrbno oblikovanimi pozivi k akciji povečujejo konverzije in uspešnost vaše spletne strani. Spletne strani so tehnično, vsebinsko in marketinško dovršene. Poskrbijo za vsako podrobnost, da vaša spletna stran deluje brezhibno in dosega svoje cilje.

SEO optimizacija za iskalnike

Za boljšo vidnost v iskalnikih poskrbijo z uporabo iskalnikom prijaznih besedil in struktur strani. Njihova SEO strategija zagotavlja, da se vaša spletna stran bolje pozicionira v rezultatih iskalnikov, kar pripomore k privabljanju več obiskovalcev. Z odzivnim dizajnom je vaša spletna stran prilagojena za uporabo na različnih napravah kot so računalniki, mobilni telefoni in tablice. Tako zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo ne glede na napravo, ki jo obiskovalci uporabljajo.

SEO optimizacija zagotavlja, da je vaša spletna stran zasnovana tako, da dosega visoke uvrstitve v iskalnikih. To omogoča, da vas kupci hitro in enostavno najdejo. Svetovalec za SEO optimizacijo sodeluje na projektu že od začetka, saj je ključnega pomena, da se optimizacija usklajuje že v fazi načrtovanja spletne strani. Posebno pozornost namenjajo razporeditvi vsebin, uporabi ključnih besed, naslovom in postavitvam. S tem zagotovijo, da je vaša spletna stran optimizirana za iskalnike, kar povečuje njeno vidnost in privablja več obiskovalcev.

Načrtovanje uporabniške izkušnje

Temelj vsakega uspešnega spletnega projekta je premišljeno načrtovanje uporabniške izkušnje. Preden se lotijo izvedbe, pripravijo podroben načrt, v katerem določijo strukturo in funkcionalnosti spletne strani, določijo cilje ter natančno opišejo potek projekta. Ta celosten pristop bistveno povečuje učinkovitost spletnega mesta in zadovoljstvo uporabnikov. Skupaj z načrtovalcem uporabniške izkušnje pripravijo strategijo za spletni nastop. Pri tem določijo kratkoročne in dolgoročne cilje projekta, ki ustrezajo željam naročnika in potrebam ciljnih skupin. Analizirajo konkurenco in preverijo tržne razmere, pri čemer vključijo tudi pregled obstoječe spletne strani, če naročnik že ima spletno mesto. Na podlagi zastavljenih ciljev oblikujejo projekt in predstavijo naročniku najbolj optimalne možnosti izvedbe.

Prvi vtis in izgled spletne strani

Videz spletne strani, barvna paleta in fotografije so ključni pri ustvarjanju prvega vtisa pri obiskovalcih. Osnovna struktura spletnega mesta, ki jo oblikujejo skupaj z naročnikom, služi kot osnova za nadaljnje oblikovanje spletne strani ali trgovine. Dizajn je prilagojen posameznim potrebam in ciljem ter izhaja iz vsebine. Oblikovanje spletne strani še dodatno izboljša učinkovitost uporabniške interakcije, ki temelji na premišljeni arhitekturi. Na ta način uporabnike z najmanjšim številom klikov pripeljemo do želenih akcij. Sodelovanje različnih strokovnjakov pri projektu, vključno z načrtovalcem UX, spletnim oblikovalcem, programerjem, vodjo projekta, SEO strokovnjakom in naročnikom, zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Prilagodljiv dizajn za vse naprave

V Web Centeru smo se izkazali kot vodilno ime na področju optimizacije spletnih strani za številna podjetja, ki so želela izboljšati svojo prisotnost na spletu.

V Mjobu si prizadevajo ponuditi članom čim večjo raznovrstnost delovnih priložnosti. Med letom je na voljo več tisoč prostih študentskih del, kar zagotavlja, da vsak najde nekaj primernega zase. Za ključno besedo omladinska zadruga Novi Sad smo po enem letu sodelovanja dosegli najvišja mesta in tako poskrbeli za visok organski obisk.

Prav tako sodelujemo s podjetjem Avtotehna VIS, podjetjem, ki ponuja široko paleto vozil za najem, predvsem poslovnim strankam. S poudarkom na ključni besedi poslovni najem vozila smo usmerjeni k pritegnitvi podjetij, ki potrebujejo zanesljiva in kakovostna vozila za svoje poslovne potrebe. Poslovni najem vozil, znan tudi kot operativni leasing, je priljubljena izbira za podjetja, ki želijo optimizirati svoje stroške in upravljanje voznega parka. Ta oblika najema omogoča enostavno uporabo vozil brez potrebe po lastništvu, kar podjetjem prihrani čas in denar, ki bi ju sicer porabili za nakup in vzdrževanje vozil.

Za podjetje Mali Vragci smo izvedli optimizacijo za ključno besedo otroški avto na akumulator. Otroci radi posnemajo odrasle, zato so vozila na akumulator idealna igrača, ki jim omogoča, da se poistovetijo pri vožnji. Električna vozila za otroke so zasnovana tako, da zagotavljajo varnost, kakovost in izjemno zabavno izkušnjo vožnje. Niso presenečenje, da so postala priljubljena med otroki različnih starosti in priljubljena izbira tudi med njihovimi starši.

Podjetje Topkeramika se ukvarja s prodajo keramičnih ploščic in drugih keramičnih izdelkov. Z optimizacijo za ključno besedo odprodaja keramičnih ploščic smo usmerjeni k privabljanju strank, ki iščejo visoko kakovostne keramične izdelke po ugodnih cenah. Njihov outlet ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, pri čemer nudijo tako notranjo kot zunanjo keramiko.

Patris Health, podjetje, specializirano za prodajo hitrih testov za samotestiranje, je sodelovalo z nami za optimizacijo ključne besede syphilis test. S tem si prizadevajo doseči ciljno skupino, ki išče teste za samotestiranje. Test omogoča popolno anonimnost, saj ga lahko opravite sami doma in v samo 10 minutah izveste rezultat. Test je najmanj 97 % točen ter CE certificiran za domačo uporabo. Zanesljivost testa je potrjena z obširnimi kliničnimi študijami.

Potrebujete pomoč pri spletnem oglaševanju? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.

Foto: Web center
Foto: Web center