Njihova ekipa je energična in izkušena ter predaja veselje do letenja vsakemu, ki se jim pridruži. Največja nagrada za njih je vaš širok nasmeh po končanem letu, ki vam ostane še dolgo po pristanku. Vzletišča za jadralne padalce so travnati prostori na hribu, kjer lahko postavite padalo in varno odletite. Paragliding Bohinj je na voljo v obliki tandemskih poletov, kjer boste lahko uživali v osupljivih pogledih na Julijske Alpe, Triglav in Bohinjsko dolino z jezerom. Glede na vremenske razmere in veter skozi dan imate na voljo izbiro med dvema vzletiščema: Vogel in Vogar.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Polet z Vogla

Paragliding Bohinj vam nudi polet z višjega panoramskega vzletišča Vogel. To je najboljša izbira za dolgotrajen polet z izjemnimi razgledi. Po srečanju na mestu pristanka vas bodo s kombijem popeljali do spodnje postaje, kjer se boste z gondolo in sedežnico povzpeli na vzletišče, ki je na višini 1684 metrov. Od tam se boste lahko prepustili 30-minutnemu letu z višinsko razliko 1200 metrov, med katerim boste občudovali Bohinjsko jezero. Po pristanku se lahko osvežite s skokom v jezero ali si privoščite topel čaj pozimi.

Polet z Vogarja

Paragliding Bohinj z nižjega panoramskega vzletišča Vogar vam omogoča čudovite poglede nad Bohinjskim jezerom. Do vzletišča pridete s kombijem, nato pa se peš odpravite po poti, ki vodi mimo planine Blato. Ko prispete do manjšega parkirišča, se odpravite na vzletišče, ki je oddaljeno približno 15 minut hoje. Po vzletu z Vogarja boste uživali v razgledih na zahodni del jezera Ukanc. V pozno popoldanskih urah boste obkroženi s toplimi odsevi zahajajočega sonca. Če iščete dodatni odmerek adrenalina, se pogovorite s svojim pilotom in mu povejte, da bi si želeli nekaj vrtenja. Trajanje poleta je med 10 in 15 minut.

Kako poteka vzlet?

Pred vzletom boste stali pred pilotom in skupaj boste preko sedežev pripeti na padalo. Ko bodo razmere primerne za varen vzlet, se boste nagibali naprej in začeli hoditi, nato pa prešli v rahel tek, dokler ne vzletite. Ko boste v zraku, se boste lahko udobno namestili v sedež in se prepustili uživanju v tandemskem poletu nad Bohinjem, obkroženi z osupljivimi razgledi na Julijske Alpe in Triglav. Glavna skrb podjetja Kumulus paragliding je varnost, zato letenje izvajajo le, ko so pogoji za to optimalni in varni. Ste v rokah izkušenih pilotov, ki letenje vidijo kot način življenja tudi zunaj sezone. Osredotočeni so na kakovost poletov, zato se trudijo za čim daljši in bolj kakovosten polet, da vam lahko ponudijo nepozabno izkušnjo.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Priprava na polet

Pri tandemskem letenju z jadralnim padalom je pomembno, da ste primerno oblečeni zaradi vetra v zraku, zato priporočajo oblačila z dolgimi rokavi, ki vas bodo zaščitila pred hladom. Vzletišča za jadralno padalstvo v Bohinju so travnata ali kamnita in opremljena z vetrnimi vrečami. Piloti vam na višjem vzletišču Voglu ali nižjem Vogarju nudijo vsa potrebna navodila za varen vzlet. Med poletom vam ponujajo možnost snemanja z GoPro kamero. Prejmete lahko SD kartico, ki vključuje približno 100 slik in nekaj video posnetkov vašega poleta. Tako boste lahko ovekovečili in delili svoje nepozabno doživetje z družino in prijatelji.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Želite tudi vi povečati prodajo preko spleta?

V podjetju Web Center smo zanesljiv partner na področju SEO optimizacije in optimizacije spletne trgovine, s čimer je izboljšalo spletno prisotnost številnih podjetij. Vključno z izdelavo spletnih strani Wordpress smo podjetjem pomagali doseči boljše pozicije v iskalnikih, povečali obiskanost spletnih strani in izboljšali njihove poslovne rezultate.

Za podjetje Topkeramika smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo poceni ploščice. S tem smo poskrbeli, da je njihova ponudba dostopna širšemu krogu kupcev, ki iščejo cenovno ugodne ploščice, kar je povečalo prodajo in prepoznavnost podjetja na trgu. Ko obnavljate ali gradite, je zagotovo vaša želja najti poceni keramične ploščice, vendar hkrati tudi kakovostne. Danes se ljudje vedno bolj zavedajo pomena kakovosti in pogosto iščejo ploščice, ki bodo v njihovi kopalnici, kuhinji ali dnevni sobi dolgo časa ohranile svoj izgled.

Podjetju Evino smo pomagali izboljšati vidnost spletne strani za ključno besedo belo vino. SEO optimizacija je pripomogla k povečanju prepoznavnosti ponudbe njihovih vrhunskih belih vin, kar je privedlo do večjega zanimanja in povečane prodaje. V Sloveniji je izbira belih vin zelo raznolika. Belo vino je najbolje postreči ohlajeno. To pomeni, da ga je treba pred serviranjem ohladiti v hladilniku, saj hladno serviranje pomaga poudariti njegove osvežilne lastnosti. Belo vino razdelimo na štiri glavne kategorije glede na vsebnost sladkorja: suho, polsuho, polsladko in sladko. Suha vina so manj sladkorna in imajo izrazitejši kisli okus.

Za podjetje Patris, ki ponuja različne zdravstvene teste, smo izvedli optimizacijo za ključno besedo nierenfunktion selbst testen. Gre za certificiran test, ki omogoča samotestiranje za odkrivanje prisotnosti proteina albumin (mikroalbumin) v urinu. Običajno je albumin pri zdravem človeku prisoten v urinu v zelo majhnih količinah ali pa sploh ne. Povečana količina albumina lahko nakazuje na težave z ledvicami. Ta test je klinično potrjen z vsaj 88 % točnostjo in vam vzame le 5 minut časa.

Podjetju Carbonautica smo s pomočjo SEO optimizacije spletne trgovine za ključno besedo boat steering wheel pomagali doseči višje pozicije v iskalnikih in izboljšati prepoznavnost njihovih inovativnih volanov za jadrnice, kar je pripomoglo k povečanju prodaje in širitvi trga. Volani za jadrnice, ki jih izdeluje Carbonautica, so znani po svojem enodelnem dizajnu in Y-krakih iz ogljikovih vlaken, ki združujejo izjemno lahkost, moč in kakovost. Ti volani se ponašajo z napredno tehnologijo, ki omogoča izjemno vzdržljivost in funkcionalnost.

Za podjetje Mjob smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo poslovi za studente Beograd. Optimizacija je študentom v Beogradu olajšala iskanje študentskih del, kar je povečalo obiskanost strani in število prijav na razpisana delovna mesta. Mjob je študentski servis, ki povezuje podjetja z mladimi iskalci prve zaposlitve ter tistimi, ki iščejo priložnost za pridobitev praktičnih izkušenj. Naš cilj je mladim omogočiti dostop do različnih priložnosti, bodisi preko praks bodisi začetnih delovnih mest, prav tako pa nudimo možnosti za študentsko in začasno delo.

Foto: Web center
Foto: Web center

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.