Uporablja se pri različnih postopkih kot so CNC rezkanje, vrtanje, vrezovanje navojev ter ploskovno brušenje. Ta magnetni primež omogoča enostavno in natančno delo, saj nudi močno magnetno držanje. Dimenzije površine magnetne mize znašajo 300x150 mm, medtem ko je njena višina 80 mm. Magnetna sila te mize je 260 N/cm², kar zagotavlja trden oprijem. Teža mize je 25 kg, kar prispeva k njeni stabilnosti med obdelavo.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Funkcija magnetne mize

Magnetna miza ali vpenjalna glava uporablja magnetno silo za varno držanje kovinskih predmetov med obdelavo. Permanentni magnet ustvarja stalno magnetno polje, ki omogoča varno in zanesljivo vpenjanje različnih obdelovan cev. Takšne mize se pogosto uporabljajo pri postopkih kot so vrtanje, brušenje in struženje. Poleg industrijske uporabe pa so primerne tudi za domače delavnice.

Uporaba magnetnih vpenjalnih glave prinaša številne prednosti. Pritisk magnetnega vpenjalnega sistema je enakomeren, kar zagotavlja, da obdelovanec ostane stabilno pritrjen brez nihanj v trdnosti oprijema. Delilne glave omogočajo hitrejše nastavitve in odstranitve obdelovancev, kar prihrani čas. Prav tako zmanjšujejo tveganje za poškodbe obdelovancev in zagotavljajo močnejši oprijem. Permanentni magnet nudi visoko vpenjalno silo, kar je še posebej koristno pri obdelavi težjih predmetov.

Delovanje magnetne permanentne mize

Magnetna permanentna miza uporablja moč magnetnega polja za stabilno držanje obdelovanca med obdelavo. Ta vrsta mize deluje tako, da inducira magnetno polarnost v kovinskih materialih, pri čemer se železo povezuje prek severnih in južnih magnetnih polov. Zaradi nasprotnih magnetnih polj se kovinski deli pritegnejo, kar omogoča varno pritrditev obdelovanca. Ta način uporabe magnetov pri obdelavi kovin omogoča natančno in zanesljivo vpenjanje. Magnetna permanentna miza lahko uporablja različne vrste magnetov, vključno s trajnimi magneti, elektromagneti ali elektro-trajnimi magneti, da zagotovi močno držanje. V zadnjih letih je ta vrsta mize postala priljubljena alternativa tradicionalnim mehanskim sistemom za pritrditev. V industrijskih okoljih magnetne mize zmanjšujejo čas nastavitve ter omogočajo enostaven dostop do vseh delov obdelovanca, kar je še posebej uporabno pri postopkih, kot so površinsko brušenje ali rezkanje.

Permanentni magnet predstavlja izjemno uporabno rešitev za vse, ki potrebujejo zanesljivo in učinkovito vpenjanje obdelovancev pri različnih strojnih postopkih. Specifične dimenzije mize in moč magnetnega polja omogočajo trden oprijem, ki je ključen za natančno delo, tako v industrijskem okolju kot v domači delavnici. Z uporabo magnetne mize dosežete večjo stabilnost pri obdelavi in zmanjšate potrebo po pogostih nastavitvah, kar prispeva k večji produktivnosti in zmanjšanju napak.

Natančnost, ki jo omogoča magnetna miza, je še posebej koristna pri zahtevnih nalogah, kjer je vsak detajl pomemben. Poleg tega, da magnetne mize skrajšajo čas nastavitve in povečajo dostopnost do vseh površin obdelovanca, zmanjšujejo tudi tveganje za poškodbe, kar prispeva k varnejšemu delovnemu okolju. Z vlaganjem v kvalitetno permanentno magnetno mizo, investirate v orodje, ki bo dolgoročno izboljšalo učinkovitost in natančnost vašega dela. Miza nudi vrhunsko zmogljivost, ki zadostuje potrebam vseh, ki cenijo preciznost in zanesljivost pri obdelavi kovin.

Izboljšanje spletne vidnosti za različna podjetja

Podjetje Web Center je uspešno izvedlo optimizacijo spletnih strani za več podjetij, kar je izboljšalo njihovo spletno vidnost in povečalo obiskanost spletnih strani.

Podjetje Zamba se ukvarja s storitvami sterilizacije mačk, zato smo optimizirali njihovo spletno stran za ključno besedo "sterilizacija mačke". Mačke se zelo hitro razmnožujejo, kar lahko povzroči težave s prekomerno populacijo, če niso sterilizirane. Sterilizacija notranjih mačk je priporočljiva, da se preprečijo vedenjske težave povezane z gonitvijo. Prav tako zmanjšuje tveganje za zdravstvene težave kot so tumorji na rodilih in gnojno vnetje maternice. S to ciljno usmerjeno optimizacijo je Zamba zdaj bolje vidna v iskalnikih, kar omogoča lastnikom mačk enostaven dostop do informacij o sterilizaciji in posledično povečuje število strank.

Za podjetje Impulse smo izvedli optimizacijo spletnih strani za različne ključne besede. Zaposleni pri Impulse Paragliding uživajo, ko lahko delijo navdušenje nad letenjem s tistimi, ki želijo izkusiti nekaj izjemnega in se navdušujejo nad pogledom na svet z višine. Njihova ponudba vključuje preproste, mirne prelete z manjšimi višinskimi razlikami. Za tiste, ki želijo bolj adrenalinsko izkušnjo, pa ponujajo višinske in aktivne polete.

Web Center je za Apartmaje Sonce Izola izvedel optimizacijo spletnih strani za ključno besedo Izola apartmaji ob morju. S to optimizacijo so apartmaji Sonce Izola postali bolj vidni za iskalce nastanitev ob morju, kar je pripeljalo do povečanja rezervacij in izboljšanja poslovnih rezultatov. Apartmaji Sonce Izola si prizadevajo, da bi apartmaji popolnoma ustrezali potrebam gostov, ki prihajajo na obalo za oddih in sprostitev. Njihov cilj je zagotoviti, da gostom na dopustu nič ne manjka in da se počutijo vsaj tako dobro kot doma.

Za podjetje Promotrade smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo A stojalo. A-stojalo je izjemno učinkovit pripomoček za vizualno komunikacijo, saj omogoča jasno predstavitev sporočil ali oglasov na različnih lokacijah. Njihova prenosljivost in enostavna postavitev omogočata uporabo kjerkoli, kjer želite pritegniti pozornost na svojo dejavnost, posebno ponudbo ali nov izdelek.

Podjetje Carbonautica je z našo pomočjo optimiziralo svojo spletno stran za ključno besedo carbon fiber flag pole. Ta optimizacija je zagotovila, da se njihova spletna stran pojavlja med prvimi zadetki v iskalnikih, kar povečuje prodajo njihovih inovativnih izdelkov iz karbonskih vlaken. Zastavni drog Carbonautica je zasnovan z osredotočenostjo na eleganco, odlikuje pa ga prefinjen in brezčasen dizajn, ki vizualno izboljša videz vsake jahte. Na voljo je v GFC in karbonski izvedbi ter treh različnih velikostih: 100 cm, 120 cm in 150 cm.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.