Izberite sebi ali svojim bližnjim najljubše obeske in jih nizajte na zapestnicah, uhanih, ogrlicah, torbicah ali celo obeskih za ključe.

Priljubljeni obeski blagovne znamke Pandora bodo zagotovo navdušili s simboli, kot so ljubezen, sreča, uspeh, prijateljstvo in družina. Pravijo, da so diamanti tisti, ki trajajo večno. Enako bi lahko rekli tudi za nakit. Obesek je izvirno darilo, s katerim ste lahko pozorni do sebe, ali pa drugi osebi pokažete, koliko vam pomeni. Vanj lahko celo vgravirate posebno sporočilo. Poiščite zase ali za bližnjo osebo poseben obesek in zaznamujte posebne trenutke.

Foto: Pandora
Foto: Pandora

Kako nastanejo obeski blagovne znamke Pandora

Pandoro sta leta 1982 v Kopenhagnu na Danskem ustanovila zlatar Per Enevoldsen in njegova žena Winnie. V podjetju je danes zaposlenih več kot 32.000 ljudi širom sveta. Njihovi izdelki se približajo ženskam na vseh kontinentih. Izdelujejo vse vrste nakita: uhane, prstane, verižice, zapestnice ter najbolj prepoznavne obeske, katerih različni motivi in dizajni omogočajo ženskam izražanje njihove edinstvenosti in osebnega stila.

Obeske so začeli izdelovati leta 2000. Odlikujeta jih najbolj kvaliteten material in ročna izdelava. Vsak izdelan obesek gre v povprečju skozi 25 parov rok pridnih delavcev in prav vsak je izdelan z ljubeznijo. Kovinski deli so izdelani z uporabo starodavne tehnike precizijskega litija oziroma postopkom izgubljenega voska. S postopkom izgubljenega voska so drobni detajli videti vrhunsko in zato je ta tehnika primerna tako za zapletene kot minimalistične oblike. Na vsakem obesku je oznaka nakita, ki daje podatek o jedru kovine. Vsaka nova kolekcija je izdelana z upoštevanjem visokih standardov oblikovanja in mojstrstva pri izdelavi.

Foto: Pandora
Foto: Pandora

Vsak obesek pripoveduje unikatno zgodbo

Pri oblikovanju sledijo cilju cenovne ugodnosti za vse stranke ter zadostitvi potreb vsem generacijam in priložnostim. Vsi obeski imajo svoj poseben pomen. Kombinacija z zapestnicami ženskam omogoča nizanje obeskov ter s tem beleženje posebnih dogodkov in mejnikov. Lahko gre za poklon posebnim pravljičnim junakom ali spomin na dragoceno osebo, dogodek, življenjski mejnik … Vsak obesek pripoveduje zgodbo osebe, ki obesek nosi. Tako ljudje izražajo sebe.

Pandorini unikatni obeski se prodajajo v več kot 100 državah na približno 7.700 prodajnih mestih. Lahko obiščete tudi njihovo spletno stran in izbirate med pestro ponudbo obeskov za prav vsako priložnost. Tako lahko z obeski razveselite na posebnih dogodkih, npr. rojstnih dnevih ali ob rojstvu otroka, z dodatnim graviranjem pa boste vsekakor pustili svojo osebno noto.

Foto: Pandora
Foto: Pandora

Izberite obesek, ki govori namesto vas

Ljudje nosimo nakit že od samega začetka človeštva, včasih iz popolnoma praktičnih razlogov, kot je npr. spenjanje pričesk, največkrat pa kot lepotni pripomoček ali pripomoček za izražanje svojega osebnega stila. Nekaterim ženskam nakit predstavlja ključni pomen ženstvenosti ter celo pripomoček za izražanje položaja v družbi. Ženskam je nakit nadvse pomemben, predvsem ob različnih priložnostih pa jim predstavlja pomemben modni dodatek, brez katerega oprava enostavno ne bi bila popolna.

Lahko ste prepričani, da boste med Pandorinim izborom obeskov našli kakšnega za svoj stil. Izbirate lahko med običajnimi obeski najrazličnejših oblik in motivov, tu niso nobena izjema niti risani junaki. Izberete lahko tudi viseče obeske in z njimi dodate svoji zapestnici nove dimenzije. Na voljo so ročno dokončani srebrni, rožnato zlati in pozlačeni obeski.

Foto: Pandora
Foto: Pandora

Dopolnite svoj stil z dodatki

Sponke so prav tako izviren način za dodajane barve vašemu osebnemu stilu. Nosite jih lahko samostojno ali pa izberete kombinacijo več različnih obeskov.

Za varnost svoje Pandora zapestnice lahko poskrbite z elegantno visoko kakovostno varnostno verižico, ki jo lahko prav tako popestrite z ročno narejenimi srebrnimi in pozlačenimi obeski.

Tudi svoj šop ključev ali torbico lahko elegantno opremite s pomočjo obeskov za ključe ali torbice Pandora Moments. Na njih lahko nanizate tri obeske, ki govorijo o vas in tako popestrite videz svoje torbice oziroma ključev.

Cenite vsak trenutek

Pandorini obeski vas bodo opremili za vsako priložnost. Raziščite njihovo bogato ponudbo in zase ali svoje najdražje izberite obeske, ki bodo govorili namesto vas. Zaznamujte posebne trenutke v življenju, kajti prav vsak trenutek igra pomemno vlogo v življenju in prav je, da ga cenite.

Foto: Pandora
Foto: Pandora