Po uspehu v jadralni industriji s produktno kategorijo sailboat wheel se Carbonautica z navdušenjem podaja tudi v sektor motornih plovil z novo linijo volanov. Ti volani predstavljajo vrhunec oblikovanja in inženiringa, ponujajo neprekosljivo zmogljivost in estetiko. Lahka a robustna konstrukcija njihovih volanov za motorna plovila je dokaz njihove predanosti. Volani iz ogljikovih vlaken bodo dodali individualnost in prestiž vsakemu plovilu.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Prednosti volanov iz ogljikovih vlaken

Sailboat wheel oz. karbonski volan ponuja tudi številne prednosti. Volani so zasnovani za dolgotrajno uporabo, in zahtevajo minimalno vzdrževanje, za razliko od tradicionalnih volanov. Ni več razbarvanja zaradi sonca, trganja tkanine, razpok ali luščenja.

Ključne lastnosti

Z uporabo kompozitnih materialov ti volani ponujajo lahko in trdno strukturo, ki izboljša celotno doživetje plovbe. Osovina vsakega volana je popolnoma združljiva z vsemi standardnimi krmilnimi sistemi, ki so na voljo na trgu, kar zagotavlja brezhibno prileganje širokemu spektru čolnov. Osebno lahko prilagodite svoj volan na različne načine, največkrat pa se stranke odločijo za "costume" barvo.

Izdelava volanov iz steklenih vlaken

Volani iz steklenih vlaken izdelujejo na podoben način kot karbonska. Uporabljajo enak kalup, vendar z nekaj prilagoditvami v procesu izdelave. Pesto volana, izdelano iz eloksiranega aluminija, dodajo pozneje. Barvno paleto volanov sestavljajo osnovne barve: črna, siva in bela, vendar stranka lahko izbere tudi katerokoli barvo iz RAL barvne lestvice za doplačilo. Zaradi monolitne konstrukcije volani izjemno trdi in lahki, brez šibkih točk.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Raznolikost in prilagodljivost

Serijo GFC Sport izdelujejo v različnih dimenzijah, od premera 700 mm do 1800 mm, z razmikom 100 mm. Poleg tega imajo na voljo več različnih serij, kot so 3-kraki volani, 5-kraki volani in posebni dizajni po naročilu. Razpon kupcev je širok, saj lahko izdelke Carbonautice najdemo na jadrnicah številnih svetovno znanih proizvajalcev plovil.

Povečajte prodajo s strokovnjaki za optimizacijo spletnih strani

V današnjem digitalnem svetu je ključnega pomena, da podjetja izstopajo na spletu, če želijo doseči svoje ciljno občinstvo. V podjetju Web Center smo specializirani za Google optimizacijo, ki pomaga podjetjem izboljšati njihovo vidnost in doseči ciljno občinstvo na spletu.

Za podjetje Avtotehna VIS smo opravili Google optimizacijo za ključno besedo rabljeni avtomobili. Zahvaljujoč temu so njihovi rabljeni avtomobili zdaj bolje vidni na spletu, kar je pripomoglo k povečanju obiska in posledično k večjemu številu prodaj. Workforce, podjetje s področja kadrovskega managementa, je z našo optimizacijo svoje spletne strani za ključno besedo agencija za zaposlovanje pridobili večjo prepoznavnost in povečali število prijav kandidatov na njihove zaposlitvene oglase.

Prevajalska Akademija je optimizirala svojo spletno stran za ključno besedo prevajalska agencija. S tem so pridobili boljše pozicije v iskalnih rezultatih, kar je povečalo njihovo prepoznavnost in privabilo nove stranke. Avtotenika Celje je izkoristila strokovno znanje Web Centra za optimizacijo svoje spletne strani za ključno besedo auto kuca Celje. S tem so postali bolj vidni v iskalnih rezultatih in privabili več strank, ki iščejo avtomobile v Celju.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Potrebujete pomoč pri Google optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.