Njihov portfelj vključuje širok spekter izdelkov, vključno z volani za motorna plovila in jadrnice (ang. sailboat helm wheel), pasarelami, drogovi za zastave ter drugimi komponentami. Njihova ponudba se ponaša z visoko kakovostjo in inovativnimi rešitvami. V preteklih letih je Carbonautica doživela stalno rast in se preselila v večje proizvodne prostore, kar jim je omogočilo izboljšanje tehnologij in postopkov. Vsi njihovi volani so certificirani po standardu CE in so bili preizkušeni v lastnem notranjem laboratoriju, ki ima certifikat IMCI.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Inovativni volani iz ogljikovih vlaken

Carbonautica nudi najsodobnejše krmilne volane iz ogljikovih vlaken, znane po svoji izjemni lahkotnosti, trdnosti in odlični funkcionalnosti. Vsi njihovi volani so izdelani v "enem kosu", kar zagotavlja neprekosljivo trdnost brez šibkih točk ali dodatnih spojev. Pred kratkim je podjetje Carbonautica vstopilo v področje motornih plovil z razvojem volanov za motorna plovila, ki prinašajo svež pristop v svetu navtičnih izdelkov. Z vstopom v ta nov segment so okrepili svojo pozicijo na trgu.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Estetska dovršenost in prilagodljivost

Volani, ki jih nudi Carbonautica, so zasnovani z vrhunsko estetsko dovršenostjo in funkcionalnostjo. Z edinstveno trokrako zasnovo se odlikujejo po privlačnem videzu in visokih standardih kakovosti. Na voljo so v različnih barvah in z možnostjo prilagoditev, kar omogoča strankam, da izberejo volan, ki se najbolje ujema z njihovim stilom in potrebami. Njihovo ponudbo si lahko ogledate v njihovi spletni trgovini, s klikom na sailboat helm wheel.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Kakovostne komponente iz GFC in karbona

Podjetje Carbonautica se osredotoča na oblikovanje in proizvodnjo vrhunskih komponent iz steklenih in ogljikovih vlaken, pri čemer sodelujejo z vrhunskimi proizvajalci jadrnic kot so Jeanneau, Beneteau, Hanse, Bavaria in Elan. Poleg karbonskih volanov za jadrnice, Carbonautica zdaj izdeluje tudi pasarele in drogove za zastave. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledate v njihovi spletni trgovini.

Foto: Web Center
Foto: Web Center

Uspešna optimizacija spletnih strani za različna podjetja

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj primerov uspešno izvedenih optimizacij za naše stranke. Želite izvedeti več o SEO optimizaciji? Preberite članek kaj je SEO in odkrite osnove optimizacije.

Za podjetje Avtotehna VIS smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo operativni najem vozila. S tem smo dosegli, da se spletna stran podjetja pojavlja višje v iskalnikih, kar omogoča potencialnim strankam lažje iskanje informacij o storitvah operativnega najema vozil. Poslovni najem vozil, znan tudi kot operativni leasing, ponuja podjetjem možnost najema enega ali več vozil z vnaprej določenimi pogoji in trajanjem najema. Ta rešitev omogoča podjetjem, da prihranijo čas in sredstva, ki bi jih sicer porabili za nakup in vzdrževanje vozil ter učinkovito upravljajo stroške.

Za Prevajalsko akademijo smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo sodno overjeni prevodi. Ta optimizacija je pripomogla k boljši vidnosti njihove spletne strani v iskalnikih, kar je olajšalo strankam iskanje zanesljivih prevajalskih storitev. Sodni prevod lahko opravi samo sodni prevajalec ali sodni tolmač, ki ima uradno pooblastilo Ministrstva za pravosodje. Ta strokovnjak zagotavlja verodostojnost in natančnost prevoda s svojim žigom in podpisom. Sodno overjeni prevodi so obvezni, kadar želite uradni dokument uporabiti v različnih upravnih ali pravnih postopkih.

Podjetje Workforce je s pomočjo nas izvedlo optimizacijo spletne strani za ključno besedo poslovi Zagreb. Rezultat tega je bil, da se spletna stran Workforce zdaj uvršča višje v iskalnikih, kar povečuje njihovo prepoznavnost med iskalci zaposlitve in podjetji, ki iščejo kadre. Postopek zaposlovanja je lahko precej stresen in dolgotrajen, saj zahteva veliko časa in truda. Pomagamo vam pri iskanju najboljšega kadra ter pri razvoju kadrov in upravljanju s talenti.

S SEO članki smo dosegli, da se naša stran pojavlja med prvimi zadetki, ko uporabniki iščejo različne ključne besede iz področja spletnega oglaševanja. SEO optimizacija je pomemben del digitalnega oglaševanja, saj podjetjem zagotavlja uspešne prodajne rezultate. Učinkoviti SEO članki ne le da pritegnejo pozornost iskalnikov z ustrezno uporabo ključnih besed, temveč tudi nudijo vrednost bralcem. Kakovostna vsebina je ključna za ohranjanje zanimanja obiskovalcev in njihovo angažiranost, kar prispeva k izboljšanju uvrstitve spletne strani.

V kolikor ste lastnik spletne trgovine, si preberite članek o tem, kako poteka optimizacija spletne trgovine.

Za Rimske Terme smo izvedli optimizacijo spletne strani za ključno besedo terme za odrasle. S to optimizacijo smo dosegli, da se Rimske Terme pojavljajo višje v iskalnikih, ko ljudje iščejo termalne storitve za odrasle. Termalno kopališče je zasnovano po vzoru rimskih kopališč in vključuje notranji in zunanji panoramski bazen ter masažne bazene. Medicinski center nudi notranji bazen z dvigalom za gibalno ovirane osebe, medtem ko sodoben wellness center vabi k sprostitvi in regeneraciji.

Foto: Web center
Foto: Web center

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.