Med njimi je tudi Andrej, ki ima finance rad vedno urejene in dostopne na enostaven način. Ko je Andrej odkril Paket Komplet, je bil zelo navdušen, saj paket ponuja širok nabor storitev za prijazno ceno. Spoznajmo, zakaj je ta paket tako privlačna izbira za številne stranke.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zakaj je Andrej izbral Paket Komplet?

Andrej je vedel, da bo moral najti bančno rešitev, ki mu bo omogočila enostavno, hitro in pregledno upravljanje financ brez nepotrebnih skrbi. Ko je spoznal Paket Komplet, ga je takoj pritegnila njegova celovita ponudba in dostopnost za le 5,80 EUR na mesec.

Celovite bančne storitve

Paket Komplet ponuja vse, kar Andrej potrebuje za učinkovito upravljanje svojih financ; neomejeno število nenujnih plačilnih nalogov v spletni in mobilni banki za plačila do 50.000 evrov znotraj EU-ja, pet SEPA direktnih obremenitev na mesec in izredni limit na osebnem računu do 8500 evrov brez stroškov odobritve.

Številne dodatne ugodnosti

Poleg omenjenih ugodnosti je Andrej dobil še druge dodatne ugodnosti, kot so nižja obrestna mera za stanovanjske kredite, 25 odstotkov nižja vstopna provizija v vzajemne sklade, obveščanje o poslovanju na osebnem računu in varnostno SMS-obveščanje za debetno kartico Visa. Zadnje je še dodatno povečalo Andrejevo zaupanje v storitve Nove KBM.

Imetnikom Paketa Komplet so na voljo tudi mobilna denarnica mDenarnic@ za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil, Google Pay in Flik za izvajanje in prejemanje takojšnjih plačil.

Posebna ponudba za nove stranke banke

Če sklenete Paket Komplet v poslovalnici, na pošti ali prek aplikacije mBank@Net do 31. julija 2024, vam pri Novi KBM ponujajo brezplačno vodenje paketa za prvih devet mesecev.

Enostavno do Paketa Komplet

Sklenitev Paketa Komplet je povsem preprosta. Če še niste stranka Nove KBM, lahko prenesete mobilno aplikacijo mBank@Net in v samo desetih minutah sklenete Paket Komplet. Tako je storil tudi Andrej, ki je prenesel mobilno aplikacijo mBank@Net, sledil preprostim korakom in v manj kot desetih minutah postal ponosen imetnik Paketa Komplet. Zdaj je lahko upravljal svoje finance hitro, enostavno in varno, kadarkoli in kjerkoli. Tisti, ki ste že imetnik osebnega računa Nove KBM, lahko Paket Komplet sklenete prek spletne ali mobilne banke ali na telefonski številki 080 17 70.

V Novi KBM se zavedajo, da nekatere stranke še vedno prisegajo na osebni stik z bančnim svetovalcem, zato jim zagotavljajo široko mrežo bančnih točk. Kot najdostopnejša banka v državi z najbolj enakomerno razvejano mrežo enot omogoča strankam sklenitev Paketa Komplet v poslovalnicah Nove KBM, na specializiranih bančnih okencih in vseh poštah po Sloveniji.

Če tudi vi iščete način, kako poenostaviti in izboljšati upravljanje svojih financ, sledite Andrejevemu zgledu. Kontaktirajte z Novo KBM na telefonski številki 080 17 70 in odkrijte vse prednosti, ki jih prinaša Paket Komplet. Nova KBM je vaš zanesljivi partner za enostavno in pregledno upravljanje financ.