Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Tudi Kanal ob Soči ostal brez banke

03.05.2021

Drugi poudarki: V Pivki v kratkem graditev doma za starejše občane V Zgornji Savinjski dolini bodo zasadili dva tisoč medovitih lip Naj-špargljeva vas v Sloveniji je Dolga vas v Prekmurju Škofleloški mestni trg dopoldne zavzeli otroci in ga spremenil v Mestni travnik


Po Sloveniji

822 epizod


Analize najodmevnejših tem in zanimivosti iz lokalnega okolja

Tudi Kanal ob Soči ostal brez banke

03.05.2021

Drugi poudarki: V Pivki v kratkem graditev doma za starejše občane V Zgornji Savinjski dolini bodo zasadili dva tisoč medovitih lip Naj-špargljeva vas v Sloveniji je Dolga vas v Prekmurju Škofleloški mestni trg dopoldne zavzeli otroci in ga spremenil v Mestni travnik


05.07.2024

Odhod petih kirurgov iz šempetrske bolnišnice bo povzročal največ težav med dežurstvi.

Še drugi poudarki iz oddaje: - Slovenski obrtniki - polagalci parketa - so v že tradicionalni dobrodelni akciji letos obnavljali parket v treh enotah vrtca v Krškem. - V Izoli lovijo roke in ugodnejše pogoje za postavitev sončne elektrarne na streho mestne knjižnice. - Po dolgotrajni obnovi zaradi izliva vode v zgornjem nadstropju je danes svoja vrata znova odprla Knjižnica Miklova hiša v Ribnici. - Znamenita mariborska gostilna v parku Pri treh ribnikih, ki jo sicer prenavljajo, še zmeraj nima najemnika in za zdaj ostaja zaprta.


04.07.2024

Pomanjkanje kadra v domu starejših Rogatec stanovalci ne čutijo.

Ostali poudarki oddaje: - bodo v Žitkovcih v občini Dobrovnik že konec tega leta začeli postavljati največje rastlinjake pri nas?, - v Mariboru je vse manj brezplačnih parkirnih mest, - s KrasPass gourmet lahko obiskovalci dobre tri mesece spoznavajo lokalne dobrote ter kraško pokrajino in dediščino, - v Novem mestu pa ne bo poletnega mrtvila, glasbeni festival Novomeško poletje - je dobro sprejet.


03.07.2024

Naložbe v zdravstvo v Slovenski Bistrici in Šmarju pri Jelšah

Drugi poudarki oddaje: - Z vlaganjem v cestno infrastrukturo do večje prometne varnosti v Novem mestu - Sredstva iz Načrta okrevanje in odpornost priložnost tudi za občino Velike Lašče - v igri je vodovod - Začenja se cikel otroških gledaliških, lutkovnih in glasbenih predstav v Luciji pri Portorožu


02.07.2024

Pester program Poletja v Celju

Drugi poudarki: - V mariborskem Domu pod gorco bodo težave pri oskrbi z vodo odpravili s sanacijo dotrajanih cevi - Večgeneracijski center v Novi Gorici si želi ustreznejših prostorov - V Kranjski gori ta mesec končno parkirišče za avtodome - Šola na Blokah bo dobila novo streho s sončno elektrarno


01.07.2024

Izolska bolnišnica tudi to poletje napoveduje prenove

Drugi poudarki oddaje: - Brezposelnost v Posavju najnižja v minulih več kot tridesetih letih, povpraševanje po delavcih še vedno veliko. - Radgoni z avstrijske in slovenske strani meje poglabljata sodelovanje. - Arboretum Volčji potok po 36. letih z novim vodstvom. - Poletje je čas festivalov - v Novem mestu se začenja Krka Outdoor festival, na Bledu pa mednarodni glasbeni festival.


28.06.2024

V Hrastniku podpis pogodbe za nov dom starejših

Nekateri preostali vsebinski poudarki oddaje: - Ajdovska občina bo po novem finančno spodbujala tudi ohranjanje trgovin, pošt in bank. - V Bistrici ob Sotli ob občinskem prazniku odprli razstavo starih razglednic kraja. - V Mariboru je bila pred 50-imi leti zgrajena prva policijska postaja v mestu. - Na Jezerskem so uredili novo, tematsko, Lehnjakovo pot.


27.06.2024

Podražitev vrtcev v Slovenski Bistrici

Drugi povdarki oddaje: - Na Gorenjskem po izjemno dobri predsezoni pričakujejo tudi dobro poletno, bojijo se le muhastega vremena. - Kaj bo s Hotelom Cerkno? - Jernejev kanal ima uporabno dovoljenje, polno bo zaživel jeseni. - Avgusta predvidoma nadaljevanje sanacije ceste na Nanos. - Prešernovi rojaki so letošnji poletni festival KAŠ-ART obarvali z veliko kulture in umetnosti.


26.06.2024

Po Sloveniji

Analize najodmevnejših tem in zanimivosti iz lokalnega okolja


24.06.2024

Upravno enoto Novo mesto zalila voda

Nekateri preostali vsebinski poudarki oddaje: - Spori med mariborskim županom Arsenovičem in mestnimi svetniki o upravljanju Holdina. - Tudi v novi enoti DU Ptuj v Žabjeku se spopadajo s kadrovsko stiko. - V Celju odprli tretje prenovljeno otroško igrišče v tem letu. - Zakaj Delpinova ulica v Novi Gorici po prenovi ne zaživi v polnosti?


21.06.2024

Na Muljavi praznujejo stoletnico predstav na prostem

Drugi poudarki iz oddaje: - Bili smo na odprtju nove zdravstvene postaje Magdalena v Mariboru. -V Kamniško-Savinjskih Alpah bo od jutri naprej na voljo krožni prevoz. -Pogovor s slovenskim oblikovalcem lego kock.


20.06.2024

Do arehološkega najdbišča Divje babe po novem krožna pot

Drugi poudarki iz oddaje: - Zakaj je novogoriški Center zelenih tehnologij ostal brez 30-ih milijonov evrov evropskega in državnega denarja -V prihodnjih štirih letih načrtuje podjetniško pot več kot sto Posavcev -Kako bodo dosegli turistični preboj Štajerske tudi na mednarodnem turističnem zemljevidu


19.06.2024

V soseski Nova Dolinska v Kopru 166 novih stanovanj

Drugi poudarki oddaje: - Pristojno ministrstvo namenja 12 milijonov evrov za obnovo in graditev prizidka k Fakulteti za zdravstvene vede Maribor. - V Celju so gostili Potujočo pisarno evropskih sredstev in se podučili, kako učinkoviteje črpati evropska sredstva. - Kolesarsko povezavo med Bledom in Bohinjem bodo odprli kasneje, kot so načrtovali. - Z odprtjem šestih razstav se danes v Beli krajini začenja tradicionalno, 60-o Jurjevanje.


18.06.2024

Nova opozorila, da vojaške dejavnosti na Počku ogrožajo pitno vodo

Nekateri preostali vsebinski poudarki oddaje: - DARS pridobil še gradbeni dovoljenji za viadukt Ravne in cesto v Konovem na tretji razvojni osi. - Domačine v Begunjah zaskrbljeni zaradi napovedane daljše zapore ceste v Drago. - Vlada namenila SNG Maribor dodatne tri milijone evrov za nujne naložbe. Katere so te? - Tolminska postaja vse bolj prepoznavna kot raj za športe v naravi.


17.06.2024

V Mariboru predvidena podražitev vrtcev

Drugi poudarki oddaje: Štajerska gospodarska zbornica je med 19-imi prispelimi predlogi inovacij nagradila štiri Upravljavci ledenih dvoran pozivajo k njihovi obnovi, najbolj kritično je na Bledu, kjer je obratovanje dvorane ogroženo V Ajdovščini pospešeno gradijo stanovanja za trg; nad regionalno cesto proti Colu je začela rasti soseska Razgledi V Novi Gorici si že vrsto let prizadevajo za nov kulturni center, kulturni dom je namreč dotrajan


14.06.2024

Brežiška bolnišnica je šla v nakup magnetne resonance sama

Drugi poudarki: - Digitalizacija za ohranjanje konkurenčnosti nujna tudi v kmetijstvu - Ajdovska občina začenja že četrti cikel projekta participativnega proračuna, tokrat z nekaj novostmi - Tudi Begunje na Gorenjskem ponosne na Plečnikovo dediščino, a zanjo je treba skrbeti - V Slovenj Gradcu se bo čas zavrtel za nekaj stoletij nazaj v srednji vek


13.06.2024

Nujna ureditev Nužijevega plazu v zgornji Mežiški dolini

Še drugi poudarki iz oddaje: - Lokalne skupnosti - denimo hrastniška - ugotavljajo, da se jim bolj kot zelene naložbe splača obnoviti opuščene objekte. - V Kamnici pri Mariboru večina krajanov nasprotuje načrtovani postavitvi črpalne hidroelektrarne Kozjak. - Knjiga z naslovom "Primer: Anhovo" opozarja na problematiko azbesta. - V Logatcu so postavili najvišji drog za največjo slovensko zastavo.


12.06.2024

V dolini Vrat bodo začeli zaračunavati parkirnino

Drugi poudarki iz oddaje: -Področja energetike in avtomobilske ter papirniške industrije so v ospredju inovacij posavskega gospodarstva -V Novem mestu ostajajo brez izposoje koles -V Podnanosu bodo predstavili življenje skladatelja Stanka Premrla, ki je uglasbil slovensko himno


11.06.2024

Satelitski urgentni center Škofja Loka nudi 24 urno pomoč, nekaj vprašanj še nedorečenih

Drugi poudarki oddaje: - Z včeraj odprto enoto fizioterapije bodo v Cerknem skrajšali čakalne dobe, te so zdaj kar 300 dni. - Razočarani Komendčani zaradi počasnosti države v svoje roke vzeli poplavno varnost. - Zaradi selitve kamionskega terminala na regionalni cesti proti Ankaránu vse več tovornega prometa. - V Novem mestu, kjer živijo številni priseljenci, so pripravili odlično obiskan prvi športni dan v več jezikih.


07.06.2024

Koprski krovni prostorski dokument do konca leta

Drugi poudarki oddaje: -V Pomurju pričakujejo dobro letino in vsaj 14 dni zgodnejšo žetev. - Češenj je v Brdih letos manj, vendar jim posvečajo občinski praznik. - Z obnovo notranjosti Hiše najstarejše trte v Mariboru zaokrožujejo celovito obnovo Lenta.


06.06.2024

Prostovoljci Hospica o pomenu radosti

Še drugi poudarki iz oddaje: - Kaj se bo v Kopru zgodilo s 33 tablami v mestnem jedru, ki nosijo zgodovinska in ledinska imena ulic? - V Idriji zadovoljni, saj imajo novo čistilno napravo - V Podčetrku z novimi naložbami bogatijo turistično ponudbo. - Začenjajo se 10. dnevi kočevarske kulture.


Stran 1 od 42
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov