Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Kako prepoznamo kakovostno oljčno olje? Kaj nam pove njegova cena?
Pred tednom dni smo v prvi epizodi posvečeni »tekočemu zlatu«, kot ga tudi slikovito imenujejo, še enkrat več spoznali, da je hladno stiskano deviško oljčno olje najboljše tako po prehranski kot gurmanski plati. Danes pa bomo poiskali odgovor na vprašanje, ali je oljčno olje primerno za termično obdelavo, potrdili ali ovrgli bomo prepričanje, da je dokaz kakovosti oljčnega olja usedlina, ki se tvori, če steklenico postavimo v hladilnik. Predstavili vam bomo trend t.i. aromatiziranih oljčnih olj ter preverili, kako uporabljajo oljčno olje v kulinariki ob Gardskem jezeru, kjer pridelujejo vrhunska oljčna olja.
231 epizod
Pogovorimo se o hrani! Tema, pri kateri – razen morda sestavin – vsekakor ne bomo metali vsega v isti lonec! V oddaji Pod pokrovko na Prvem bomo hrano postregli s priokusom gastronomije, sociologije, umetnostne zgodovine, filozofije in še česa.
Kako prepoznamo kakovostno oljčno olje? Kaj nam pove njegova cena?
Pred tednom dni smo v prvi epizodi posvečeni »tekočemu zlatu«, kot ga tudi slikovito imenujejo, še enkrat več spoznali, da je hladno stiskano deviško oljčno olje najboljše tako po prehranski kot gurmanski plati. Danes pa bomo poiskali odgovor na vprašanje, ali je oljčno olje primerno za termično obdelavo, potrdili ali ovrgli bomo prepričanje, da je dokaz kakovosti oljčnega olja usedlina, ki se tvori, če steklenico postavimo v hladilnik. Predstavili vam bomo trend t.i. aromatiziranih oljčnih olj ter preverili, kako uporabljajo oljčno olje v kulinariki ob Gardskem jezeru, kjer pridelujejo vrhunska oljčna olja.
Neveljaven email naslov