Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Nekateri, po izkušnjah sogovornice Katje Simić, obrok "razredčijo" z vodo ali vlakninami
Neustavljiva lakota, povečan apetit, hiperokusna hrana: to so trije ključni poudarki tokratne oddaje Pod pokrovko. Lakota je fiziološka potreba. Moramo ji slediti in jo zadovoljiti. Problematičen pa je lahko prevelik apetit. Kaj sploh je apetit? Zakaj nas običajno najbolj zamika tako imenovana hiperpkusna hrana? Zakaj apetit kljub temu ni naš sovražnik? Katere strategije pa so najbolj učinkovite pri krotenju prevelikega apetita? V oddaji Pod pokrovko odgovarja in svetuje diplomirana dietetičarka Katja Simić. Z njo se je pogovarjal Iztok Konc. Foto: https://www.dietetik-priporoca.si/prehransko-svetovanje/
231 epizod
Pogovorimo se o hrani! Tema, pri kateri – razen morda sestavin – vsekakor ne bomo metali vsega v isti lonec! V oddaji Pod pokrovko na Prvem bomo hrano postregli s priokusom gastronomije, sociologije, umetnostne zgodovine, filozofije in še česa.
Nekateri, po izkušnjah sogovornice Katje Simić, obrok "razredčijo" z vodo ali vlakninami
Neustavljiva lakota, povečan apetit, hiperokusna hrana: to so trije ključni poudarki tokratne oddaje Pod pokrovko. Lakota je fiziološka potreba. Moramo ji slediti in jo zadovoljiti. Problematičen pa je lahko prevelik apetit. Kaj sploh je apetit? Zakaj nas običajno najbolj zamika tako imenovana hiperpkusna hrana? Zakaj apetit kljub temu ni naš sovražnik? Katere strategije pa so najbolj učinkovite pri krotenju prevelikega apetita? V oddaji Pod pokrovko odgovarja in svetuje diplomirana dietetičarka Katja Simić. Z njo se je pogovarjal Iztok Konc. Foto: https://www.dietetik-priporoca.si/prehransko-svetovanje/
Neveljaven email naslov