Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Jogurt je mlečni izdelek, ki nastane z bakterijsko fermentacijo mleka. Najstarejše zapise o tem živilu zgodovinarji pripisujejo Pliniju Starejšemu, ki je zapisal, da znajo nekatera nomadska plemena »zgostiti mleko v všečno kislo snov«. Danes ga izdelujejo in uživajo skoraj povsod po svetu, v skladu s tem pa je ponudba jogurtov res velikanska – od navadnega, sadnega, takšnega s podloženim sadjem, grškega do jogurta z dodatki. Katerega izbrati, da bo to najboljše za vaše zdravje, pa v tokratni rubriki Veste, kaj jeste s prehransko strokovnjakinjo Zveze potrošnikov Slovenije Niko Kremić.
Jogurt je mlečni izdelek, ki nastane z bakterijsko fermentacijo mleka. Najstarejše zapise o tem živilu zgodovinarji pripisujejo Pliniju Starejšemu, ki je zapisal, da znajo nekatera nomadska plemena »zgostiti mleko v všečno kislo snov«. Danes ga izdelujejo in uživajo skoraj povsod po svetu, v skladu s tem pa je ponudba jogurtov res velikanska – od navadnega, sadnega, takšnega s podloženim sadjem, grškega do jogurta z dodatki. Katerega izbrati, da bo to najboljše za vaše zdravje, pa v tokratni rubriki Veste, kaj jeste s prehransko strokovnjakinjo Zveze potrošnikov Slovenije Niko Kremić.
Neveljaven email naslov