Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Temperature so se že spustile pod ledišče in kaj je lepšega kot se s prijatelji podati v mestno središče na kozarec kuhanega vina. Res da je kuhano vino v zimskem času zlasti medij druženja, vseeno pa želimo piti kakovostno in okusno kuhano vino. Kaj se z vinom dogaja ob toplotni obdelavi ter katere začimbe dodati vinu in zakaj, o tem smo se pogovarjali s poznavalko začimb Marijo Kočevar in z doc. dr. Klemnom Lisjakom s Kmetijskega inštituta Slovenije.
Marija Kočevar ob tem še svetuje, kako pripraviti začimbno mešanico, ki si jo lahko pripravimo v naprej. Za en liter kakovostnega vina s pol litra vode uporabimo dve žlici začimbne mešanice:
Temperature so se že spustile pod ledišče in kaj je lepšega kot se s prijatelji podati v mestno središče na kozarec kuhanega vina. Res da je kuhano vino v zimskem času zlasti medij druženja, vseeno pa želimo piti kakovostno in okusno kuhano vino. Kaj se z vinom dogaja ob toplotni obdelavi ter katere začimbe dodati vinu in zakaj, o tem smo se pogovarjali s poznavalko začimb Marijo Kočevar in z doc. dr. Klemnom Lisjakom s Kmetijskega inštituta Slovenije.
Marija Kočevar ob tem še svetuje, kako pripraviti začimbno mešanico, ki si jo lahko pripravimo v naprej. Za en liter kakovostnega vina s pol litra vode uporabimo dve žlici začimbne mešanice:
Neveljaven email naslov