Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
O sirnih namazih bo tekla beseda v tokratni rubriki “Veste, kaj jeste?”. Mnogi si ga, verjamemo, radi privoščite ob jutrih ali večerih na rezini kruha, ob skodelici čaja ali kave. Nemalo vrst jih je najti na trgovskih policah. Med njimi sicer ni bistvenih razlik, vseeno pa obstajajo, zato je prav, da izberemo tiste, ki so po svoji prehranski sestavi najbolj ugodni. Na Zvezi potrošnikov Slovenije so opravili primerjalni test desetih sirnih namazov. Preverili so njihovo sestavo in senzorične lastnosti. O testu smo se pogovarjali z Anjo Zupan, prehransko strokovnjakinjo z ZPS.
Glede na sestavo jih lahko razdelimo v dve skupini: tiste, ki so narejeni samo iz osnovnih sestavin, in takšne, ki vsebujejo tudi aditive, kot so modificiran škrob in stabilizatorji
O sirnih namazih bo tekla beseda v tokratni rubriki Veste, kaj jeste?. Številni si ga, verjamemo, radi privoščite ob jutrih ali večerih na rezini kruha, ob skodelici čaja ali kave. Nemalo vrst jih je najti na trgovskih policah. Med njimi sicer ni bistvenih razlik, vseeno pa so, zato je prav, da izberemo tiste, ki so po svoji prehranski sestavi najugodnejši. Na Zvezi potrošnikov Slovenije so opravili primerjalni test desetih sirnih namazov. Preverili so njihovo sestavo in senzorične lastnosti. O testu smo se pogovarjali z Anjo Zupan, prehransko strokovnjakinjo z ZPS.
“Preberite seznam sestavin, ki je običajno na hrbtni strani izdelka. Le tako boste zagotovo vedeli, kaj izdelek vsebuje, in se izognili tistim z dodanimi aditivi.” – ZPS
O sirnih namazih bo tekla beseda v tokratni rubriki “Veste, kaj jeste?”. Mnogi si ga, verjamemo, radi privoščite ob jutrih ali večerih na rezini kruha, ob skodelici čaja ali kave. Nemalo vrst jih je najti na trgovskih policah. Med njimi sicer ni bistvenih razlik, vseeno pa obstajajo, zato je prav, da izberemo tiste, ki so po svoji prehranski sestavi najbolj ugodni. Na Zvezi potrošnikov Slovenije so opravili primerjalni test desetih sirnih namazov. Preverili so njihovo sestavo in senzorične lastnosti. O testu smo se pogovarjali z Anjo Zupan, prehransko strokovnjakinjo z ZPS.
Glede na sestavo jih lahko razdelimo v dve skupini: tiste, ki so narejeni samo iz osnovnih sestavin, in takšne, ki vsebujejo tudi aditive, kot so modificiran škrob in stabilizatorji
O sirnih namazih bo tekla beseda v tokratni rubriki Veste, kaj jeste?. Številni si ga, verjamemo, radi privoščite ob jutrih ali večerih na rezini kruha, ob skodelici čaja ali kave. Nemalo vrst jih je najti na trgovskih policah. Med njimi sicer ni bistvenih razlik, vseeno pa so, zato je prav, da izberemo tiste, ki so po svoji prehranski sestavi najugodnejši. Na Zvezi potrošnikov Slovenije so opravili primerjalni test desetih sirnih namazov. Preverili so njihovo sestavo in senzorične lastnosti. O testu smo se pogovarjali z Anjo Zupan, prehransko strokovnjakinjo z ZPS.
“Preberite seznam sestavin, ki je običajno na hrbtni strani izdelka. Le tako boste zagotovo vedeli, kaj izdelek vsebuje, in se izognili tistim z dodanimi aditivi.” – ZPS
Neveljaven email naslov