Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Radi jeste? Pa veste, kaj jeste? Odgovor dobite v oddaji o vsem, kar se skriva v hrani. Vsako sredo ob 7.40 na Prvem.
Spoznajte "koroško košto"
Koroška kulinarika je v preteklosti imela dve značilnosti, ki sta v zadnjih letih zelo iskani in cenjeni: lokalno in sezonsko. Prehrana Korošcev je bila osnovna kmečka hrana, ki se je z industrializacijo preoblikovala v delavsko prehrano, v procesu nadaljnjega razvoja pa je delavska prehrana začela prevzemati tudi posamezne značilnosti meščanske prehrane. Danica Hudrap je avtorica diplomske naloge na temo koroške košte z naslovom »Po starih cajtih diši«.
Radi jeste? Pa veste, kaj jeste? Odgovor dobite v oddaji o vsem, kar se skriva v hrani. Vsako sredo ob 7.40 na Prvem.
Spoznajte "koroško košto"
Koroška kulinarika je v preteklosti imela dve značilnosti, ki sta v zadnjih letih zelo iskani in cenjeni: lokalno in sezonsko. Prehrana Korošcev je bila osnovna kmečka hrana, ki se je z industrializacijo preoblikovala v delavsko prehrano, v procesu nadaljnjega razvoja pa je delavska prehrana začela prevzemati tudi posamezne značilnosti meščanske prehrane. Danica Hudrap je avtorica diplomske naloge na temo koroške košte z naslovom »Po starih cajtih diši«.
Neveljaven email naslov