Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V tokratni Radijski kuhinji smo pripravljali praznično pečenko iz svinjskega hrbta, pečeno v svinjski mrežici. Izvedeli pa ste tudi to, kateri kosi mesa se za peko pečenke najbolje obnesejo, kaj pomeni nizko temperaturno pečenje in katere so moderne priloge ob pečenki.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
V tokratni Radijski kuhinji smo pripravljali praznično pečenko iz svinjskega hrbta, pečeno v svinjski mrežici. Izvedeli pa ste tudi to, kateri kosi mesa se za peko pečenke najbolje obnesejo, kaj pomeni nizko temperaturno pečenje in katere so moderne priloge ob pečenki.
Neveljaven email naslov