Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V današnji radijski kuhinji smo kuhali kunčje meso. Povedali smo, v čem so prednosti tega mesa, kje ga lahko kupimo in katere jedi se v Sloveniji tradicionalno pripravljajo s kunčjim mesom. Dodali pa smo tudi recept za pripravo kanapejčkov s kunčjim mesom in karijem.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
V današnji radijski kuhinji smo kuhali kunčje meso. Povedali smo, v čem so prednosti tega mesa, kje ga lahko kupimo in katere jedi se v Sloveniji tradicionalno pripravljajo s kunčjim mesom. Dodali pa smo tudi recept za pripravo kanapejčkov s kunčjim mesom in karijem.
Neveljaven email naslov